Mit tehet egy tanító ha egyik gyerek elfelejt fagyipénzt vinni az iskolai kirándulásra?
Én erre azt mondom,hogy egyszer előfordulhat, másodszorra viszont tényleg nem fizetném ki.
Barátnőm tanár, és volt ilyesmi esete. Nem tudhatod mindig,hogy mi van a háttérben. Ott speciel nagymama haldoklott, kész volt az egész család, és elfelejtették a pénzt.
Mi van, ha azért nem vitt pénzt, mert
1. nincs
2. nem akarják a szülők, hogy aznap fagyizzon a gyerek
3. kapott, csak elköltötte másra már a gyerek
Attól, hogy a gyerek azt mondja, elfelejtett pénzt vinni, bármi lehet az igazi ok. Persze az is lehet, hogy tényleg elfelejtették, de ezt sosem lehet pontosan tudni.
Nehéz kérdés...
OFF:
Miért kell mindig fizetős és evős program?
Mi a helyzet, ha a gyereknek megfájdul a torka a hideg fagyitól?
Mi a helyzet, ha ételallergiás?
Mi a helyzet, ha a otthon "speciális" étrend van?
Mi a helyzet, ha nem jut rá?
Hááát, amikor én iskolás voltam, velem is megesett, hogy elfelejtettem otthon pénzt kérni a napokkal korábban megbeszélt fagyizásra. Akkor én nem fagyiztam.
Egyébként ha én lennék a tanár, és olyan gyerekről van szó, aki jó eséllyel később visszafizeti, illetve ha tényleg csak egy, vagy maximum két gyerek felejtette el, és van nálam annyi, akkor megelőlegezném a fagyi árát. De nem hibáztatom a tanárt, ha ezt nem teszi meg, hiszen lehet, hogy neki sincs éppen pénze, vagy nincs nála annyi, vagy akármi lehet.
Én jártam így...többször is...
Kifizettem a kisgyerek fagyiját. Ha szólt otthon, némely szülő hozta az összeget.
Ha nem szólt, az én ajándékom volt a fagyi neki, nekem meg az öröme és a hálás tekintete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!