nálunk van asztal. Nagyon büszke volt, amikor lett, csodás rendet tart rajta, érezhető, hogy a "nagyság" és önállóság fontos szimbóluma a számára. Mivel van kistesója is, így az asztal és a fiókok privát szférát nyújtó mivolta felértékelődik. Szokott rajzolgatni meg szöszmötölni rajta sokat csak úgy, szabadidőben. Viszont a gyakorlást az ebédlőben csinálja, nem azért, mert állandó felügyeletet igényelne hogy haladjon, hanem mert így egyszerűbb ha kérdezni szeretne valamit, és mert a tesója zömmel a gyerekszobában játszik hangosan, ami feltehetően zavarja a nagyot az elmélyülésben.
tehát szerintem jó, ha van asztal, de igazából nem "létfeltétel".
Most lesz masodikos a kisfiam.
Vettunk neki tavaly iroasztalt,de egyszer sem hasznalta.
Inkabb a fiokok toltenek be nagy szerepet,ott tarolja a konyveket/fuzeteket.
Mondjuk mivel o napkozis,ezert nem is tudja nagyon mire hasznalni,mert delutan megcsinaljak a hazit az iskolaban.
Elvileg elsőben nincs lecke otthonra, tehát elvileg nem szükséges.
Egyébként gyerek-függő: van olyan gyerek aki egyáltalán nem használja, míg mások csak így tudnak tanulni.
Az én gyerkőcöm már ovi nagy csoportban is használta, de szerintem nem ez az általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!