Szerintetek megértik a tanárok, ha nem tudok mindent megvenni a gyerekeknek?
Kèt gyermeket nevelek egyedül. Ebben a hónapban megkaptuk a listát, elkezdtem vásárolni. Kèt A/4-es oldalnyi cucc kell meghatározott márkákkal. Augusztusban megveszem, amit mèg tudok, de lehet, hogy a tesicipő, új táska, ès pár apróság lemarad. Nem alap dolgok, mert addig megkapja a nagyobb a tavalyi cipőjèt, pár napig nyugodtan használható, iskolatáska pedig van vagy 5 itthon, csak használtak, kopottasak. Szeptember 5.-èn már meg tudom venni a többit is. Nagyon gáz ez így?
Sajna gyerektartás nincs, minimálbèrt sem èri el a fizum,mert 6 órás melóm van.
Kb.80 ezer ft lenne, mire mindent megvennèk nekik, de ez egyben nem megy. Szerintetek megèrtik a suliban?
Alapvető tanszerek megvannak, mire kezdődik a suli.
Ne ítèljetek el, nem egyedül vállaltam őket, de apuka lelèpett.
Ja és még annyit. Én is azt mondom, hogy a minőségen nem érdemes spórolni. Valahogy próbáld megvenni a jobbat, mert a gyerekeknek nem mindegy milyen az iskolában használatkor. Hidd el!
Egyébként én nagyon sajnálom, hogy olyan silány minőségü irószereket árulnak sok helyen. Igaz olcsó, de kb annyit is ér. Hiába szinezel vele, nincs szine. Kitörik, hegyezed de újra és újra kitörik. Aztán egyszer csak elfogy. hirtelen azt veszed észre, hogy ennyi volt az új olcsó szines ceruza készlet. Én jártam már igy! Úgyhogy akkor megfogadtam, hogyha egy módom van rá a jó minőségüt veszem meg.
Kérheted rokonoktól, ismerődöktől is hogy inkább adjanak pénzt ajándékba, vagy irószer vásárlási utalványt, ha netán vannak ilyen ünnepek, rokonok kilátásban.
Vagy beszélhetsz más szülőkkel hátha maradt ki nekik használt szines ceruza, de még használható. Addig is tudnátok használni. VAgy füzet vagy éppen ami.
A webáruházat úgy is érdemes átgondolni, hogy ha van ismerős szülő, vagy szülők akkor együtt rendeljetek, akkor szerintem már tuti megéri! Vagy ha mindeképpen utaztok akkor menjetek együtt, esetleg ha van valakinek autója, dobjátok össze a benzint. Azzal is lehetne spórolni!
De ez is csak egy ötlet! Hátha segit! Majd irj nekünk! :)
Itt 25000ft felett ingyenes a kiszállitás.
Máshol ahogy néztem olyan 30e-32e felett.
Hát nem 15e ahogy irtam, de szerintem két gyereknek lesz ennyi, még ha nem is veszel meg most mindent.
Illetve ha összefogtok akkor tuti átlépitek!
Eszembe jutott a márka. Colorino 12 szinü három szögletü szines ceruza. Nagyon jó és jó szine van.
olyan 700ft ért lehet már kapni! pláne ha akciós.
Ilyen:
Köszi a jó tanácsokat! Mefogadom.
Mindkèt tanárnőt jól ismerjük, remèlem megèrtik.
De jópár szülőt is ismerünk, az összefogással se lesz gond szerintem. Rokon csak apum van, remèlem ő tud segíteni.
Majd írok a fejlemènyekről.
Sziasztok! Sikerült segítsèget kèrni az önkormányzattól, amolyan egyszeri támogatáskènt megduplázzák a gyermekvèdelmit, vagyis kapunk mèg ugyanannyit utalványban. Mivel idèn nem vettem mèg igènybe ilyen egyszeri segèlyt, megkapjuk.
A webáruházból fogom rendelni a cuccokat, mert jóval olcsóbb, mint a tesco pl. Így már minden bele fog fèrni. Iskolatáskánk pedig a baptista szeretetszolgálattól lesz, megígèrtèk, hogy kettőt fèlretesznek nekünk.
Örülök neki, hogy minden jól alakult! Én voltama webáruházas! :)
Kitartás!
az írószer márkákat azért szabják meg,mert vannak olyanok,amik olcsók,de használhatatlanok.
nem itéllek el,a válaszaidból látszik,hogy mindent megteszel.nem gáz,ha szeptemberben veszed meg a hiányzó dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!