Jó Bizonyítványért mi az ajándék! Kortól és nemtől függetlenül. Ki mivel ajándékozza meg az ügyes gyermekét?
Most lányom 6. osztályba lép. Mivel hogy kitűnő tanuló a rokonság arra biztat hogy jutalmazzam meg a tökéletes bizonyítványáért.
Az a gondom problémám hogy mivel 11 lassan 12 éves kislányról van szó nem tudom mivel meg lepni.
Indokaim. Mivel édesapja tehetősebb tőle az előző évek folyamán (okos) telefonnal, laptoppal, kerékpárral ajándékozta meg. Most tabletet akar neki venni. Én rá érdeklődtem hogy ha 8. osztályból ballag akkor autót ha szakközépből ballag akkor már egy házat kap. Ti ilyenkor mit szoktatok ajándékozni. Kérlek segítsetek nekem ebben.
Csak az én szememet szúrja, hogy egy 14 évesnek autót, 18 évesnek házat akar adni az apa? Meg a többi... Szerintem ebbe a másik szülőnek is van beleszólása.
Én 9 éven keresztül voltam kitűnő, a szüleimtől kaptam érte párás tekintetet, mosolyt, "Büszke vagyok rád" mondatot. Jó érzés volt. :)
Szerintem teljesen jó ajándékokat vett az apa. Lehet, hogy kompenzál egy kicsit, hogy nem tölthet vele annyi időt, de akár a kerékpár, akár a telefon, laptop, jó ajándék. 12 évesen a tablet sem korai.
Nem kell versenyezni veled, hiszen tiéd a sok együtt töltött idő. Menjetek kirándulni, túrázni, kerékpárral valamerre, vidd el moziba, a lényeg, hogy add neki az idődet! Hidd el, ez a legjobb ajándék.
Két év múlva pedig ne felejtsd el kérni az autót, a gyerek úgysem vezetheti, nektek meg jól jön fuvarozni a lánykát. :)
16 os válaszoló. Amit írtam az csak egy kérdés volt hogy ha ennyi mindennel el látja akkor későbbiek folyamán mi lesz.
Én sem kaptam semmit a jó bizonyítványomért. Csak azért érdeklődtem hogy ezek után még mennyi mindenre fog még vágyni. 12 éves lesz augusztusban akkor már mit kap. Nem úgy van mint régen hogy egy csomag zokninak is örültünk. Ez nem az az idő már. Amugy nem hülye a kérdés szerintem mert ezen elég sokan gondolom elgondolkoztak már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!