Mi a teendő kell e valakinek megemlíteni. Stb? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ma a 7 éves kisebbik lányom kuncogva meséli , hogy az osztálytársnője azt mesélte, hogy az unokatesója a neten olvasta hogy a "farkát a fiú oda beledugja és úgy születünk". Felháborítónak találom , illetve ezzel mit lehet kezdeni igazából mondtam hogy ilyenről nem beszélünk szóval én attól félek még a végén azt gondolják az én lányom terjeszti illetve ha elmondja nővérének ő simán elmondaná a harmadikban. Szóval aggasztó... nekem..2015. márc. 27. 20:25
11/12 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy a gyereknek túl korai - ha már szóbakerül, akkor idöben van.
12/12 anonim válasza:
Nagyon sok 9-10 éves lány menstruál már, jobb, ha még az első mensi előtt tudja ezeket és van ideje leülepedni a dolgoknak, mint akkor megtudni mindent (vagy még akkor is elhümmögni a dolgokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!