Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Kisfiam jövőre iskolába megy...

Kisfiam jövőre iskolába megy milyen tåmogatåsr kaphatunk?

Figyelt kérdés
Nagycsaládosok lettünk októberben , jövőre az iskolakezdèshez milyen támogatásokra számíthatunk!Mert kicsit fèlek ettől hogy milyen sokba fog kerülni meg hogy fogjuk pènzzel bírni!Nyugtassatok meg hogy nem olyan vèszes!!
2014. dec. 26. 15:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%

Étkezés féláron, tankönyv ingyen. Sajnos ennyi.

3 gyerekes

2014. dec. 26. 15:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi de hallottam a vèdőnőtől hogy valami iskolakezdèsi támogatás automatikusan jár!!
2014. dec. 26. 15:10
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

én is úgy tudom, hogy van iskolakezdési támogatás, nekem a munkatársam kapott aug végén 10.000.-ot :)

tök jó a nagycsalád, de mikor terveztétek a 3.-at akkor nem gondoltátok, hogy majd milyen megterhelő lesz 20 füzetet meg egy csomag színes ceruzát venni? tudom, mindig vannak ilyen kommentek és nem kötekedni akarok, de engem annyira ledöbbent! :(

2014. dec. 26. 15:29
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy 20 füzetről ès egy csomag színesceruzáról beszèlgetünk !Mellesleg szerintem Magyarországon nem sokan vállalnának gyereket hacsak nem fejenkènt az apának ès az anyának nem 300.000 ft a fizuja! Köszönöm a vålaszt bár nem a kèrsèsemre válaszoltál
2014. dec. 26. 15:49
 5/15 A kérdező kommentje:

Az nem számít hogy

Gyeden vagyok így is lehet a munkahelytől kèrni támogatást bocs bèren kívüli juttatást??

2014. dec. 26. 15:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Most őszintén mondja már meg valaki, hogy a válaszom miért is lett lepontozva, amikor a kérdésre válaszoltam NEM bunkó stílusba??
2014. dec. 26. 16:52
 7/15 anonim ***** válasza:
35%

"Mellesleg szerintem Magyarországon nem sokan vállalnának gyereket hacsak nem fejenkènt az apának ès az anyának nem 300.000 ft a fizuja!"???? Ez most mi?

Ha gyeden vagy, akkor nyilván nem lehet igényelni semmit, hiszen ilyenkor fizetés nélküli szabadságra kell menni a munkahelyen.

2014. dec. 26. 17:13
 8/15 anonim ***** válasza:
38%
En se ertem, hogy miert harom gyerek, ha harmat nehezen tudtok eltartani?
2014. dec. 26. 17:44
 9/15 anonim ***** válasza:

Minden a fizetésetektől, havi bevételetektől függ. Ha egy bizonyos összeget meghaladja, nem jár ingyen könyv és étkezés. Gyermekvédelmire sem biztos, hogy jogosultak vagytok. Nekünk is 3 gyerek van, féláras az étkezés, de nem járt semmilyen iskolakezdési támogatás.

Amúgy pedig a füzetcsomagok, írószerek megvannak 20.000 Ft-ból. Max.a táska, ami drága, plusz íróasztal.

2014. dec. 26. 18:30
 10/15 anonim ***** válasza:
55%

A beiskolázási támogatás munkahelyfüggő. Nekem például nem jár, de a férjem cége ad minden évben 20000 Ft-ot (számlát kell vinni róla, hogy tanszerekre költöttük).

Jól írták az előzőek, hogy nem jár semmi különös. A csp és a családi adókedvezmény eddig is járt, a tankönyv pedig a 2014/15-ös tanévtől mindenkinek ingyenes, csak vissza kell adni (felmenő rendszerben, most az elsősöknek volt ingyen, jövőre az 1. és 2. osztályosoknak és így tovább).

Nekünk sokba került (most elsős a fiunk), bár mindenből a jobb minőséget vettük, 42ezret költöttünk rá úgy, hogy ebben nem volt benne az íróasztal.

Az étkezés 3 gyereknél félárú, gyermekvédelmi mellett ingyenes.

2014. dec. 26. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!