Aki két tanítási nyelvű általános iskolába íratta a gyermekét, megérte?
Figyelt kérdés
Mik az előnyei, hátrányai ha vannak.2014. nov. 12. 14:05
1/2 anonim válasza:
Szia.Én angol két tanítási nyelvű iskolában tanulok. Előnye, hogy felsőfokú nyelvizsgát kapsz az érettségivel és ezzel szinte bármit tudsz csinálni, külföldre is könnyebb vele kijutni tanulni, dolgozni. A hátrány, hogy nagyon sokat kell tanulni, nagyon jó időbeosztás kell hozzá, hogy mellé az ember mozogni/sportolni is tudjon. Akinek nincs egy jó tanulási rutinja ne vágjon bele.Én személy szerint élvezem, mert tudom, hogy sokat kapok vele. Előnye továbbá, hogy a két tanítási nyelvű tagozatokra értelmes diákokat vesznek fel,köztünk nincs drogos vagy komplett idióta. Ez szerintem a szülőknek lényeges.
2/2 anonim válasza:
Gyereken is múlik.Ha bírja a nagyobb terhelést és jobb kėpességű,akkor igen,de neki is kell akarnia,szeretnie.Ha viszont bármilyen okbõl nem szereti,nem szabad erőltetni,mert elveszi az energiáit,kedvét a többi tárgytól is és rosszabb lesz a vėgeredmény,mintha normál tagozaton lett volna.Átalánosban csak az számít,hogy jól ėrezze magát,ami eleve nagyon nehėz a megemelt órák ės az általános feltételek hiánya miatt.Már csak a magas osztálylétszám,meg az igazábõl kiscsoportos oktatásra alkalmas tankönyvek anomáliãja miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!