Ki legyen a gyermekem? A leggyengébb tanuló egy jó iskolában, vagy a legjobb egy rosszban?
Kettő közül választhatunk.
A jó iskolában többnyire gyenge jegyeket szerez. Pár tantárgyból viszont rendre jókat (fizika, föci). Sajnos elkezdtünk sokat hiányozni, hogy otthon hozzuk be napközben a lemaradást. Ez jól működik.
A légkör jó lenne, de piszkálódás van a gyerekek között, és az enyémmel senki nem játszik, hozzá sem szólnak.
Ez az iskola fizetős. Emellett sajnos nincs pénzünk különtanárra.
Itt a perspektívánk otthoni hozzátanulással felzárkózni.
A másik iskola lényegesen gyengébb, csomó felzárkóztató programmal. Egy lepukkadt lakótelepen van.
Már a suli honlapján olvasható egy össztanári állásfoglalás a sértő nyelvezetű graffitik íróinak a suli falán.
Szerintem itt szerezne barátokat, de nem hinném, hogy jókat. Itt bandába keveredne, és én elveszteném a gyermeket. Ha itt sem tanulna jól, simán akadna, aki a vécében megadja az első heroinlöketet a nagyszünetben.
Ez az iskola ingyenes.
Azért ajánlották nekünk, hogy jobb jegyeket szerezzünk, több sikerélménye legyen.
De én személy szerint rossz érzéssel mennék már a környékre is, nemhogy a suliba...
Ugye jobb leggyengébbnek lenni a legjobbak között, mint legjobbnak a hülyék és bűnözőpalánták között?
A fizetős suli picit sok nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!