Mit tudnák tenni ebbe az esetbe itt Angliába?
Jaj, ne dőljetek már be ennyire a kérdezőnek. :D Csak egy hisztis kis gyerek. :D Ez a kérdés a legjobb példa rá. :D Mi van? Azt hitte, hogy az lesz majd, mint Magyarországon, hogy a tanárnak mindent el kell tűrnie, úgy öltözködhet, ahogy akar, stb. Na, nem éppen így lett, rászólhattak és a viselkedése miatt még az osztálytársai is kiközösítették.
Azon se lepődnék meg, ha az egész nem Angliában, hanem itthon történt volna.
Az angol korcsok befogadtak, beengedtek, munkát adtak nektek és egy új lehetőséget. Becsüld meg.
És ne hazudj. Akkor vagy te gyermek orvos, amikor én űrhajós. És ha egy szülő nagyon tolja a gyerekét egy iskolában, azt előbb utóbb ráhagyják a pedagógusok. Nem bántják, de ha a szülő berzenkedik pl. a házi feladat miatt, akkor nem kap. De ezzel elvágja magát, mert buta marad. Hátrább az öntudattal.
Milyen gyerekorvos, írt ilyet valaki? Mellesleg, bárki írta, a brit orvosok a leginkább dilettáns barmok Európa szerte, ezt mindenki tudja aki itt él, és háromnál több neuron kergeti egymást a koszos, gyáva, szervilis, tehetségtelen együgyű magyar fejében.
Tualjdonképpen a magyarok nagy többsége kiválóan be tud illeszkedni Angliában, mert ugyanolyan gyáva, semmihez sem értő, sírógép ganétúró hatharmincegyért meg segélyért, mint az angolok domináns többsége.
Jaj, takarodjál már máshova hazudni kérdező! :D Magyarul nem tudsz rendesen, de te simán elérted rövid idő alatt, hogy az állítólagos sulit megbüntették meg kirúgták a tanárt. :D
Mond már el az igazat: suliban megszóltak téged a magatartásod és a külsőd miatt, ami neked nem tetszet és felmerült benned az ötlet felteszed itt a kérdést, hogy az emberek vajon mit gondolnak. Csak saját nevedben nem akartad feltenni, így kitaláltad a nővérednek állítod be magadat, aki gyerekorvos (igaz, magyarul se tud rendesen, de ennek ellenére orvos :D ) és feltetted a kérdést. Aztán még a végére benyögöd megint ezt a kamu szöveget, sőt, ahogy elnéztem csináltál még másik felhasználókat is, hogy legalább valaki melléd álljon. :D
Remélem az általad annyira lenézett britek úgy vágnak ki benneteket hamarosan az országukból, hogy a taknyotokon csúsztok hazáig. De most őszintén, mi a szarnak éltek ott, amikor ennyire lesajnáljátok őket?
Amúgy meg tényleg ne röhögtess már senkit azzal, hogy te orvos vagy, mert ezt a kutya nem hiszi el neked. Nem tudsz leírni egy épkézláb mondatot. Már az csoda lenne, ha a nyolc általánost elvégezted volna, nem ám még középiskolát meg egyetemet, na persze.
Ja, a külső alapján való ítélkezésről: engem aztán marhára nem érdekel, hogy a húgodnak hány piercingje van, nekem is volt, nem is kevés, elhiheted, engem nem zavar. De ha az iskolában ezt nem engedik, akkor nem kell rajta csodálkozni, ha szólnak érte. Ha nem tetszik, nem kell bejárni a suliba, maximum a hugicád is olyan hülye lesz, mint te. Mert hát ugye felétek nem kötelező ám suliba járni, bárki lehet magántanuló is. Ha a kistesód ennyire alkalmatlan arra, hogy közösségbe járjon, akkor nem kell rákényszeríteni. Elfér egy családban két analfabéta is, ha már téged megtűrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!