Pátyolgatott hiperaktiv gyerek a szigorú elsős tanítónéni keze alatt fegyelmezett, kedves lesz otthon, mitől?
Bámulatos javulást ért el, fiam szereti, pedig nekem rosszul esik, hogy rendkívül katonás.
Idáig azt hittem nem képes a fiam így viselkedni, el sem mertem várni ezt, ráhagytam, hogy szegényke úgyis képtelen lenne rá.
Itthon idézi a tanítónéni mondatait, szentírásnak veszi... Például " Xy néni is megmondta, hogy egyszer mondja csak el nem többször!" .
Idáig másból nem álltunk mint fejlesztés, pszichiáter, pszichológus, már hinni sem mertem, hogy valaha jobbra fordul a helyzet.
Mostantól otthon is sokkal következetesebb leszek, idáig leggyakrabban a könnyebb utat választottam, ha sírni kezdett engedtem neki, mert hát ugye szegény gyerek súlyos hiperaktiv... A tanítónénit mindez nem hatotta meg, mert tőle dolgokat elvárni és a gyerek ezt még zokon sem vette.
bocsi,ha nagyon bunkó lesz a hozzászólásom,de szerintem ez élő példája annak,mikor nevelés hiányában egy betegségre fogjuk a neveletlenséget!!
Szerintem még sokan mások élnek így...
mázlid van ezzel a tanító nénivel,becsüld meg és tanulj tőle!!
Ma este is tündéri volt... annyira boldog vagyok!
Jókedvűen, aranyosan beszélgetett az iskoláról, lefekvés után pedig szólt, hogy "Anya köszönöm, hogy betakartál és gondoskodtál rólam ".
Egyértelműen mióta iskolába jár kezdett el javulni a viselkedése, mint megtudtam fejlesztőpedagógus is foglalkozik vele külön az ADHD miatt .
Annyira boldog vagyok, hogy ilyen szépen alakul a viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!