Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Gesztenyét mivel lehet biztons...

Gesztenyét mivel lehet biztonságosan kifúrni?

Figyelt kérdés
Elsős gyerek kezébe nem szívesen adok kést, szóval valami biztonságosabb megoldás kellene amivel ők is boldogulnak.

2014. szept. 15. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
dugóhuzó?
2014. szept. 15. 22:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez soha eszembe nem jutott volna. Rögtön ki is próbáltam és szuper!!! Ment a zöld pacsi. :)
2014. szept. 15. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
én 1-es fúróval csináltam és a férjem akksis csavarozójával.
2014. szept. 16. 05:59
 4/6 anonim válasza:

Fintor Zsófia:Direkt odaírta, hogy elsős gyerek kezébe való dolog kell neki... :)

Amúgy én is dugóhúzóval csináltam mindig kedves kérdező :)

2014. szept. 24. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
egy fúrót miért nem lehet elsős gyerek kezébe adni,ha egy dugóhúzót igen? a különbség a kettő között annyi,h. az 1-es fúró nem csinál nagy lyukat,hanem pont akkorát,amekkorát kell! és még használni is úgy kell,mint a dugóhúzót,csak nincs rajta fogantyú! (a félreértések elkerülése végett nem fúróGÉPRE gondoltam,hanem a fúróSZÁRRA!)
2014. szept. 25. 14:22
 6/6 anonim válasza:
Ne haragudj Fintor Zsófia! Akkor félreértettelek :)
2014. szept. 26. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!