Szeretnék a szobában kialakítani egy kis részt ahol a kis fiam tud játszani biztonságosan, Ötletek?
És azt hogy gondolod, hogy onnét nem fog kijönni?! Nem érti még meg, hogy ott kell maradnia!
Az egész lakást kell gyerekbiztossá tenni!
Polcokról el pakolni, csak az maradjon aki nem tesz benne kárt.
Szekrenyekre , fiókokra, gyerekzár. Tv-a falra. Szekrényeket falhoz rögzíteni!
Ablak csak bukóra nyitva ki ne essen. Sarokra sarokvedő.
Ennyi, s Szabadon jöhet mehet!
Persze mindenképp bababaráttá kell alakítani az egész lakást, élvédők vakdugók, esetleg gyerekzárak, veszélyes dolgokat elpakolni stb. De emellett kell egy olyan hely, ahol felügyelet nélkül is biztonságban játszhat. Nekünk alj nélküli 8 szögletes járókánk is volt! A sima járóka nagyon pici, ebben viszont hatalmas hely van,kényelmesen elfér benne a játékaival együtt. A kisfiam imádta, mindig ebbe tettem amíg feltettem az ebédet, teregettem, vasaltam, vagy valami olyan dolgom volt. Én szívből ajánlom mindenkinek!
Köszönöm szépen kedves utolsó válaszoló pont erre gondoltam :).
A többi válaszolónak pedig a válaszom hogy a lakást biztonságosá tettem már azzal nem is volt gond .
Rosszul fogalmaztam meg akkor lehet de én erre gondoltam :)
Érdekes a másik válaszoló segített , kis részt kialakítani én elkeritve keritésel gondoltam igen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!