Akinek most kezdte a kisgyermeke az első osztályt, hogy sikerült az első hét?
Hogy vette az akadályt a kisgyerek? Mennyi idősen kezdte a sulit a gyermek?
NÁlunk 6,5évesen kezdett a fiam- (2008.márciusi), és már első nap úgy jött haza, hogy holnap is mehetek? :) Egy elég erős, reál iskolába irattuk, és bár szimpatikusak voltak a tanítók, azért féltem, hogy majd a gyerek hogy viszonyul hozzájuk. De szerencsére minden olyan jól alakul. Első héten 17pirospontot gyűjtött! :)) Annyira élvezi. Tudom, hogy ez még csak az első hét- és most még nyilván nagy a lelkesedés- de akkor is nagyon pozitív nekünk - szülőknek- hogy ilyen szuperül érzi magát az iskolában.
Nálatok hogy alakult az első hét?
Köszönöm, én is gratulálok Nektek. Köszönöm a válaszodat is.
Az első nap azért ő is elmorzsolt reggel egy könnycseppet, de sírás nem volt. De több kisgyerek is sírt, ami szerintem természtes. Én is emlékszem még az első osztályra én is sírtam. Sőt a fiam a kiscsoportot végigsírta- most is számítottam rá, hogy lesz majd sírás, de végülis eddig nem volt. Azért elég nagy változás ez az ő életükbe az ovi után, de ahogy írod is, majd belerázódnak. További sok sikert kivánok Nektek is. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!