Hogyan fedjem be az új elsős könyveket? MEGŐRÜLÖK!
Figyelt kérdés
Szóval, az öntapadós az őrületbe kerget, hullámos, cakkos, csúszik, és ha egyszer a könyvhöz ér a ragasztó, többet nem lehet felszedni. Egy könyvet fedtem be, de olyan hullámos és puklis, hogy... Ránézni is rossz.
Valami ötlet???
2014. aug. 26. 11:19
1/10 anonim válasza:
vegyél bújtatósat, nem csak öntapadós létezik
vagy csomagold be papírba
2014. aug. 26. 11:26
2/10 anonim válasza:
Nem könnyű az öntapadóssal, olyan formán kell csinálni, mint a tapétánál: folyamatosan lehántani a védőfóliáról, és rásimítani a könyvre. Így is hullámosodik, meg buborékos lesz. Egyszerűbb az, amit könyvborítőként árulnak, mert ott csak az öntapadó csíkra kell ügyelni. Vagy lehet színes papírba is csomagolni, meg kész borítót venni. Bár könyvnél ez rizikós, mert a borítók a4 meg a5 méretűek, a tankönyvek meg, akkorák, amekkorák. Kitartás!
2014. aug. 26. 11:30
3/10 anonim válasza:
nekünk anyu később magamnak én .. mi olyaqnba csináltuk amibe csak egy csík ragad.. azzal egyszerű... én nagyon szeretek csomagolni :D
2014. aug. 26. 11:32
4/10 anonim válasza:
Én ezért nem csomagolom be a könyveim. :D
2014. aug. 26. 11:49
5/10 anonim válasza:
Először csak próbálgasd az asztalon,hogy milyen, amikor ráteszed a könyvre, ha kinyitod, ha becsukod. Nem tudom,érted-e, mire gondolok:)Amikor passzol, nem csúszkál, az a jó.
2014. aug. 26. 13:03
6/10 anonim válasza:
Gyakorlás kérdése a dolog. Papírba nem jó csomagolni, mert nem látja a gyerek a borítót, pedig az alapján tudja azonosítani a könyvet.
2014. aug. 26. 13:07
7/10 anonim válasza:
Mi is egycsíkosat szoktunk venni, az tényleg jó. 1000 ft körül van a teljes könyvcsomagra.
2014. aug. 26. 14:09
8/10 anonim válasza:
Én anno magamnak csomagoltam be a könyveimet, -nem vetettem a szüleimmel soha ilyen öntapados bizbaszokat-, itthon csináltam csomagoló vagy újság papírból bújtatós borítót :)
Egyedi volt a suliban, és soha senkivel nem cseréltem össze :)
20/L
2014. aug. 26. 15:37
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek!
Elsősnek nem lehet papírba, csak átlátszóba. Az egycsíkost vettem, végül azzal csináltam meg, de nagyon nehéz volt. Arról nem beszélve, hogy nem jó érzés megfogni, mert csúszkál.
Nem értem, ha már mindenki egyforma könyvet kap, miért nem jutott senkinek eszébe bebújtatós borítót gyártani hozzá...
2014. aug. 30. 17:10
10/10 anonim válasza:
Szerintem a tesconak nagyon jó az öntapadósa. Anyuval imádjuk bekötni vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!