Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elso osztalyos gyereketek...

Elso osztalyos gyereketek mennyi es milyen gyakorolnivalot kapott a nyarra? Mit mondtak a tanitonenik, mit kell gyakorolni? Mondtak konkret dolgot? Hogy viszonyul (t) a gyerek a nyari tanulashoz?

Figyelt kérdés
Nekunk 10 meset kellett olvasni, azokbol 2-2sort kimasolni es 20 oldal matek, osszeadas, kivonas a 20-as szamkorben. Az e gyerejemmel szinte harcolni kell,hogy uljon le olvasni, jonnek a kifogasok,kesz remalom mar ha mondom, hogy hozzon egy konyvet meg a fuzetet. Sokat kertek a tanarok?
2014. aug. 14. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:

csak annyit h olvassanak sokat persze ebből nem lett semmi :-)

am meg szerintem elég lett volna 2 mese és pár oldal matek

2014. aug. 14. 12:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Ti nem gyakoroltatok? En azert igyekszem tartani magam hozza, csak epp a gyerek neheziti meg. Felek, hogy lemarad azokhoz kepest, akik normalisan gyakorolnak.
2014. aug. 14. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szegény gyereked.

Rossz tanuló? Le van maradva? Különleges szakiskolába jár?

Ha nem: akkor a gyerekednek van igaza és szarnék rá, hogy mennyit kell gyakorolni. NYÁRI SZÜNET arra való, hogy NE TANULJON az a szerencsétlen.

2014. aug. 14. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, annyit mondott a tanárnéni, hogy jó pihenést nyáron! Szegény gyereked!
2014. aug. 14. 15:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem rossz tanulo,sot. Sima altalanos iskolaba jar. Nem ertem miert kernek ilyen sokat,ha masnal ezek szerint nem. A 20 oldal matekot en is sokallom. De azert valljuk be, elsos gyereknek kell a szintentartas nyaron is,hamar elfelejtik a betuket. Latom a lanyomon,pedig o aztan igen jo kelessegu,kituno volt,sok dicserettel,oklevellel, de most van, hogy megkerdezi, hogy formalja ezt vagy azt a betut, vagy egyik masik nagy betut, hogy kell irni. De ugy latom, hogy nalunk extra gyakorolnivalo van feladva. :/
2014. aug. 14. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak annyi feladatot kaptak, hogy jól pihenjék ki magukat. Az olvasás nálunk nem gond, már 3 rövidebb könyvet elolvasott (tea stiltont), mást nem gyakoroltunk. Esetleg 20-a után, ha lesz kedve. Elég gáz a tanítónénitek, már bocsi. Nem csoda,h nincs kedve tanulni, az én lányomnak sem lenne, pedig ő is kitűnő tanuló, de nyáron pihenésre vágyik, jogosan.
2014. aug. 15. 09:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem minden osztalyban kertek ilyet vagy hasonlot. Nem elit iskola, de nagyon eros. Rengeteget kovetelnek, evkozben csak pislogtam, hogy birjak egyaltalan. Erosen gondolkodtam iskolavaltason pont emiatt, de vegulis kituno lett,es ugy, hogy itthon nem cincaltam szet a gyereket,mint mas anyuka. 4ig van suli,utana NEM ENGEDTEM tanulni,max ha nem ert vegere egy hazinak,de az csak par feladat. Szoval mig birja,nem valtunk es ha ezt a tempot igy birjak ezek a gyerekek, kb zsenik lesznek,de legalabbis megalapozott lesz a tovabbtanulas
2014. aug. 15. 12:47
 8/9 Yoni03 ***** válasza:
Emlékszem nekem elsőbe volt kötelező olvasmány amit 3x kellett elolvasni (Gőgös Gúnár Gedeon) persze nem olvastam ki egyszer se :'D, Öcsém másik iskolába jár és semmit nem kapott nyárra...Bár szerencsére ő pont az ellentétem tehát neki nem lett volna baj ha kap valamit XD. Tehát ez iskolától függ.
2014. aug. 24. 23:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Jesszus!! Nekünk évzárón adtak mindenkinek ajándékba egy kis mese füzetet. Mondta a tanító néni,hogy olvassa el mindenki! De szerintem senki se olvasta el...mi csak két mesét belőle. De ez me, kötelező,csak aki akarta...Semmi tanulni való nem volt,pihentek a gyerekek!!!! Én gyakoroltatok a napokban a fiammal írni meg számolni, olvasni jól tud!
2014. aug. 26. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!