Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Iskolát választani hogy kell?...

Iskolát választani hogy kell? Körzetesbe lehet csak, vagy máshova is vihetem?

Figyelt kérdés

Még nem aktuális, csak jövőre lesz az, de el vagyok tévedve, olvasgatom az iskolaválasztós fórumokat, és nem világos számomra, hogy ez nem úgy van, hogy oda veszik fel, ahova tartozuk körzetileg?

Én elmehetek és megnézhetek többet is a kerületünkben pld? (XIV. kerület). És mi alapján dől el, hogy kit hova vesznek fel? Köszi a segítséget, aki tud ebben a témában hozzászólni. :)

2014. aug. 1. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! A körzetes iskolának kötelező felvenni mindenkit, aki a lakcím szerint oda tartozik. Viszont, ha neked egy másik suli szimpatikusabb, viheted oda is, ott viszont mondhatják, hogy nem (ilyenkor általában helyhiányra hivatkoznak). Ha nem a körzetes suliba viszed, érdemes még a beíratás előtt beszélni az igazgatóval, hogy zökkenőmentesen menjen majd a dolog.
2014. aug. 1. 20:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon örültem a válaszodnak! :)
2014. aug. 1. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!