Mikor és hol vásároltok be iskolaszereket a gyermekeknek? Mennyi beleszólást engedtek nekik?
Sziasztok!
8 éves lánykám most megy 2.-ba. Az első osztályos cuccait kaptuk, tehát semmit nem kellett vennem, most viszont mindent meg kell vennünk, ami lemaradt. (Már ezt azt vettem neki évközben az ösztöndíjából) De nem tudom jó ötlet e mondjuk a Tescoban megvenni. Szerintetek ugyanolyan jó minőségűek, mint ha papírboltban vennénk? Nem a Tesco sajátmárkásra gondolok, hanem a márkásakra. Mert van, amelyik feleannyiba kerül,mint a papírboltban, pedig egy és ugyanaz a termék.
Illetve mennyire engeditek, hogy ilyen korban beleszóljon, milyet veszünk. Gondolok itt arra, hogy ő mondjuk nem a szokványos füzetet akarja, hanem Disney-set.
Bocs, hogy belevau, én sem vagyok szülő, de azért egy fél mondat erősen megütötte a szemem....
"De nem tudom jó ötlet e mondjuk a Tescoban megvenni. Szerintetek ugyanolyan jó minőségűek, mint ha papírboltban vennénk? Nem a Tesco sajátmárkásra gondolok, hanem a márkásakra."
Könyörgöm drága anyuka, nem tök mindegy egy rohadt papírfüzetnek hogy ki gyártja???
- Ha van rá pénzed hogy márkásat vegyél, akkor meg miért nem szólhat bele a gyerek, hogy épp rohadt márkás Disney-set vagy pókembereset agy akármilyet akar???
- Ha meg nincs rá pénzed, akkor megnyugtatlak: a Tesco-s, gagyi, sajátmárkás füzetből is pont annyi lapot lehet kitépni, összefirkálni, meg begyűrni a táska mélyére, mit a méregdrága márkásakból...
Nem is értem, hogy most mi a problémád? az hogy márkásat vegyél-e vagy olcsót? Olcsót. Akkor is ha vehetnél drágábbat, mert fölösleges! Semmivel sem tud többet egy füzet, attól hogy drágább...
Vagy az hogy bele szólhat-e egy 8 éves, hogy mit szeretne? BELE. IGEN. Egész évben ő fogja nézni, ő fogja használni, őneki kell megfelelnie, és védekeznie a gonosz osztálytársai esetleges cikizései miatt is!
Kedves utolsó válaszoló!
Nem a füzetről van szó.... pl az ICO sünis termékek szerintem jó minőségűek, most akciós a tescoban, így még olcsó is. Ellenben a csiricsálé dolgok nem biztos, hogy vannak ennyire jók, ezért szerettem volna véleményt kérni.
Képzeld,sokkal jobb minőségűek a drága füzetek:) nem olyan szar a lapjuk,hogy márt rögtön az első radírozás után kiszakad.Egyébként kedves kérdező,szerintem engedd neki,hogy ő válasszon,csak beszéljétek meg a határokat árban.Ha megteheted,vegyetek 2-3db mintás füzetet,mert a többi osztálytársának is lehet hogy lesz,ne érezze rosszul magát miatta:)
Nekem elsőtöl kezdve engedték,hogy én válasszak,így sokkal nagyobb örömmel vártam a tanévet.Érdemes a Tescoban,Auchanban szétnézni,mert olcsóbbak ilyenkor a márkás dolgok(csak azért,mert a multik megtehetik,de a kis üzletek nem). Pl.Sünis,Herlitz,Maped,Stabilo stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!