Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit kezdjek ezzel a félelmemmel?

Mit kezdjek ezzel a félelmemmel?

Figyelt kérdés

Jövőre felvételizek, de már most félek, hogy nem fognak felvenni, abba a középiskolába amibe ÉN szeretnék jelentkezni. 4.5-s átlag kell elméletileg hozzá, de a matektól nagyon félek, mivel nővérem szerint (ő oda jár) azt egy kissé jobban nézik, mint a többit, de nekem egyáltalán nincsen eszem a matekhoz, most is a 3-t küzdök.

Magától a felvételitől nem félek, tehát a központitól. De, hogy a jegyeim miatt nem vennének fel attól igen... Még van rá ettől független esély, hogy felvegyenek ilyen jegyekkel? (7.o)

5

5

5

5

3

4

4

4

5

5

5

5

4

5

Elméletileg a felvételi eredmények is segítenek, vagy mégsem? Mit tegyek, hogy javítsak matekból? Az órán minden feladatom tökéletes, csak amiatt állok 2-3-ra, mert a matektanárom osztályozza az órai munkámat, de a röpdolgozataim, és a témazáróim 1-2-nél nem sikerülnek jobban... De viszont utána, mivel újra lehet írni ezeket a dolgozatokat, azok meg 3-5-re sikerülnek.

2014. márc. 9. 10:57
1 2
 11/13 anonim válasza:
Tudom, nem is azért mondtam. Ha az ember sokat gyakorol egy anyagot, akkor nem csak érteni fogja, hanem magabiztos lesz, mert tudja, hogy ő ezt múltkor (mikor gyakorolta), a kisujjából kirázta. Sajnos, annak, hogy ne izgulj, az a módja, hogy "magabiztosra gyakorolod magad". :)
2014. márc. 12. 18:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha olyan a suli, vagy a tagozat, akkor a szóbeli is segíthet kicsit. És amúgy meg mindegy. Legyél optimista, írd be első helyre, és ha esetleg nem vesznek fel, akkor még mindig nem kerülsz gyűjtőbe. OPTIMIZMUS! ^O^
2014. márc. 19. 21:14
 13/13 anonim válasza:
Ha nagyon nem megy a matek én egy külön tanárt javasonék, én is járok és hidd el segített pedig nem voltam olyan rossz belőle, egyébként meg ha megírod jól a központit simán bekerülhetsz. Hajrá!
2016. nov. 27. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!