Hogy kezdjek neki, ha mondjuk szeretnék valamilyen figurát (mondjuk nagy zsiráfot) felfesteni a falra? Esetleg még fát, madarakat.
Nem én csinálnám, párom tud rajzolni, de falra még ő sem rajzolt, főleg nem ekkorát.
Honnan szerzek sablont? Vagy hogy kezdjük el? Egyáltalán hol veszek hozzá festéket, és milyet? Mennyit? Vagy csak ceruzával felrajzolni először, majd áthúzni festékkel?
Semmi ötlet a kezdéshez, hálás lennék, ha megosztanátok a tapasztalataitokat.
Előre is köszi.
Én egy fát festettem a falra aminek az ágai polcok. Először ceruzával felrajzoltam utána festettem át. Ugyanolyan lemosható falfestékkel festettem fel a mintát, mint amivel a falat festettük (arra gondolván higy az apró kis maszaros kezek nyomait könnyen el tudjuk majd tüntetni).
A kép fent van róla linkelve.
Szia!
Én projektorral vetítettem ki a vuk figurákat. Átrajzoltam ceruzával a vonalakat, ezeket átfestettem feketével, aztán színezés, majd a kontúrokat újra átfestettem és sima temperával festettem. Csak nagy kiszerelésben vettem úgy olcsóbb.
Végeredmény:
Köszi utolsó, ez nagyon cuki lett:)
már csak projektort kéne szerezni valahonnan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!