Milyen iskolatáskát vegyek 6 éves fiamnak majd első osztályba?
Tanács, ne vegyetek túl drágát, mert valószínű, hogy kijelenti 3.ban, vagy 4.ben, hogy az már nem menő, és gagyi, és semmi baja, használható, de addig hisztizik, amíg beadod a derekadat, és akkor jobb, ha az előző nem volt túl drága
Ja, és ha van rá lehetőség, akkor olyat vegyetek, ami semleges, mondjuk sötétkék, DE nincs rajta pl. Verdák, vagy micimackó, mert azhamarabb "kimegy a divatból" a gyererkek szerint ;)
Ezeket tapasztalat alapjàn mondtam
Remélem segítettem
14
Én pont valami figurásra gondoltam mert azok szépek!
Valószínűleg legalább ha 1-2 évig használja az már jó.
Nem?
Emlékszem még amikor én voltam kisiskolás mi mindig csak 2 évente kaptunk új táskát és a leg gagyibbat egyszerűt azt is csak azért mert tönkre vágtuk mert rossz minőségű anyagból volt és szét foszlott a belselye.
Én mindig vágytam szép mintásra figurásakra de soha nem kaptam meg, pedig akkoriban nem volt még olyan drága , mindig anyám azt vette ami a közelben volt és persze ugyan olyat mint a nővéremnek volt aki 4 osztályaj járt felettem.
Álltalában 2 színű volt a táska és 2 cibzáros.
Ezért szeretnék valami szépet venni még ha nem is használja évekig mert tudom hogy meg lehet unni, max következő évben elcserélheti a tesóval aki 1 osztállyal fentebb jár.
Csak azt nem tudom hogy milyen fajta legyen, mert az szerintem nem jó aminek formája sincsen ha nem teszel bele könyvet.
Szerintem is lehet hogy jobb lenne a kocka, téglalap keményített táska sok zsebbel és színes mintákkal.
Mi ilyen márkát vettünk tavaly, és elég jól bevált:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!