Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szerintetek erre lesz szükség?

Szerintetek erre lesz szükség?

Figyelt kérdés
Kisfiam szeptemberben kezdi a sulit, és gondoltam jó előre elkezdünk bevásárolni, nem hagyunk semmit az utolsó percre. Kinéztünk neki egy íróasztalt, székkel, még ha nem is ott fog még tanulni, de hogy a könyveit legyen hol tartani, és rögtön elkezdtek ajánlgatni egy csomó dolgot hozzá, nem tudom ezek közül tényleg szükséges-e valamelyik? Ajánlgathattak könyöklőt, lámpát, meg egy csomó dolgot még. Ti mit vettetek? Ami megtetszett a gyereknek, vagy volt egy listátok? Mire van tényleg nagy szükség, akár a későbbiek során, akár már most rögtön, most nem az iskolai felszerelésre vagyok kíváncsi, hanem ami az otthoni tanulásban segít inkább!
2014. jan. 27. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Volt egy listánk és azon belül, ami megtetszett a gyereknek. Egyébként nekem a kölök most 12 éves, a mai napig a konyhában tanul. Lámpát, széket, asztalt, íróeszköz tartó izékéket nyugodtan vegyél, azokra tutira szükség lesz. Egy jó ISKOLAtáska- tehát nem hátizsák, laptoptartó - mert bazi nehéz a cucc, amit hordanak. Tornazsák kellett még, a többi iskolafüggő. nálunk most volt suliváltás, itt komplett listát adtak még a rajzkészlet tartalmára vonatkozóan is...
2014. jan. 27. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Az eladó dolga az, hogy minél több- sokszor felesleges - dolgot a vevőre tukmáljon.

A vevő dolga az, hogy az elképzelései mellett kiálljon és nemet tudjon mondani az eladónak, amikor neki csak szimplán egy íróasztalra van szüksége és nem egy egész irodára.

Egyenlőre vegyétek meg a bútort és szép lassan, ha szükségetek lesz majd szeptemberben a könyöklőre, kislámpára, stb.. akkor megveszitek.

Az iskolába meg felesleges előre vásárolni, mert nyáron megkapjátok majd a listát, hogy egyáltalán mit kérnek és mit nem.

2014. jan. 27. 12:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de direkt ezért írtam, hogy nem az iskolai cuccokat hanem ami otthon kell azt akarjuk megvenni, hogy ne nyáron egyszerre keljen kiadni a pénzt érte. Szerintem egyenlőre marad az asztal, meg egy állítható forgószék, bár ebben még tanácstalan vagyok, hogy forgó vagy sima szék legyen-e. Igen meg a keresztanyukája vett neki most egy töltött tolltartót akciósan, de abban nem sok minden van, hat színes, egy grafit, hat filctoll, egy vonalzó, radír, hegyező. Emellett kell rajzfelszerelésnek több színes, több filctoll, mert ahol most dolgozik, ott a dolgozók, most minden iskolai dolgot 50%kal olcsóbban megvehetnek, és akkor megvetetnék vele, most egy pár dolgot( vízfesték, tempera, filctoll, zsírkréta) stb.
2014. jan. 27. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Massziv,jo minosegu iroasztal,es egy kenymes gyerekeknek valo forgoszek. Iroszertarto.

En ajanlom a forgoszeket,a sima szek olyan snassz.

2014. jan. 27. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!