A mózeskosárra meddig van szükség? Meg lehet oldani nélküle?
nekem is mózesos babakocsim volt, és nagyon szerettem, mert elég védett volt a kicsi benne, meg olyan jókat tudott aludni. persze 4-5 hónaposan már "sztrájkolt" benne, akkor cseréltem le a travel sistem-es vázon az autósülésre - hisz 6 hóig nem nagyon ülhet...
ja és amúgy meg jó, ha látod a babcit, ezek a mózesek feléd néznek, van sportkocsi ami feléd néz, az még jó, de tényleg akkor, ha vízszintesig dönthető, és téliesíthető rendesen. (már ha most télre-tavasz elejére várod a babcit)
amíg kicsike azért jó, ha látod, és ő is láthat téged, ezt a babakocsi választásnál fontold meg!
amúgy az autósülés-hordozót is lehet kocsinak használni, de nem jó gyakorta (max. ha vásárolni mentek kocsival, és a vázra azt pattintod fel. de 1-2 óránál tovább nem ajánlott)
amúgy CSAK AZ ALTATÁSHOZ mózest meg FÖLÖS' venni, bár 3 hónapos korig tényleg jobban csípi a kicsi a szűkösebb ágyikóban alvást (mint a kiságyat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!