Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » A mózeskosárra meddig van...

A mózeskosárra meddig van szükség? Meg lehet oldani nélküle?

Figyelt kérdés
lehet, hogy butaságot kérdezek..De maga a hordozó, ami kocsiba is jó, meg a sportkocsi az nem elég?
2013. dec. 8. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a sportrész teljesen dönthető, akkor nem baj. Hordozóban sokáig nem kényelmes. Ha téli a baba célszerűbb, mert jobban védhető, de nem akkora gond, hogy ha nincs. Nekem szeptemberi a fiam, 57cm szüleetett, kb 4-5 hós koráig használtuk.
2013. dec. 8. 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Én elsővel nem vettem. 2.-kal fogok. Hogy miért?: mert a babakocsi mózesát nem tudom letenni a földre, ahol a kocsihoz kapcsolódik, két hosszú rúd áll ki, így billegne a földön. A kiságy túl nagy volt, az ágy mellé nem fért el. Túl nagy volt a kiságy, nem volt neki kényelmes. A babák szeretnek kis helyen aludni, szeretik érezni a határokat. Így a következőnek veszek. 4 hónapot tud benne aludni.
2013. dec. 8. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok, ja te a babakocsihoz gondoltad a mózest, bocs. Az enyém júliusi volt, de télen is még csak 4 hónapos volt, a mózes jobban védte a széltől.
2013. dec. 8. 21:07
 4/10 A kérdező kommentje:
április közepére érkezik a baba amúgy.. próbálom felmérni az igényeinket.. de olyan homályos az egész... fogalmam sincs semmiről... csak pánikolok..
2013. dec. 8. 21:08
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
A babának teljesen vízszintesen kell feküdnie jó pár hónapig, amihez vagy olyan babakocsi kell, amihez mózes kell, vagy ami alapból csak újszülőtt babakocsi. A hordozó nem elég.
2013. dec. 8. 21:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Én babám is 4 hónapig volt el a mózesben, ami nem tűnik soknak, viszont a legelején nagy hasznát vettük, hetekig abban aludt, napszaktól függetlenül.
 7/10 anonim ***** válasza:
A babának teljesen vízszintesen kell feküdnie jó pár hónapig, amihez vagy olyan babakocsi kell, amihez mózes kell, vagy ami alapból csak újszülőtt babakocsi. A hordozó nem elég.
 8/10 anonim ***** válasza:

nekem is mózesos babakocsim volt, és nagyon szerettem, mert elég védett volt a kicsi benne, meg olyan jókat tudott aludni. persze 4-5 hónaposan már "sztrájkolt" benne, akkor cseréltem le a travel sistem-es vázon az autósülésre - hisz 6 hóig nem nagyon ülhet...

ja és amúgy meg jó, ha látod a babcit, ezek a mózesek feléd néznek, van sportkocsi ami feléd néz, az még jó, de tényleg akkor, ha vízszintesig dönthető, és téliesíthető rendesen. (már ha most télre-tavasz elejére várod a babcit)

amíg kicsike azért jó, ha látod, és ő is láthat téged, ezt a babakocsi választásnál fontold meg!

amúgy az autósülés-hordozót is lehet kocsinak használni, de nem jó gyakorta (max. ha vásárolni mentek kocsival, és a vázra azt pattintod fel. de 1-2 óránál tovább nem ajánlott)

amúgy CSAK AZ ALTATÁSHOZ mózest meg FÖLÖS' venni, bár 3 hónapos korig tényleg jobban csípi a kicsi a szűkösebb ágyikóban alvást (mint a kiságyat)

2013. dec. 8. 21:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első gyerekkel nem vettem, túlélte, nem hiányzott. Vízszintesig dönthető babakocsink volt. Aztán a másodikkal vettem, és akkor rájöttem, hogy milyen szuper. Szóval azt mondanám, hogy simán el lehet lenni nélküle, de ha van az csak előny. :)
2013. dec. 8. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:
vennék mindenképp mózest, néhány hónapig az a legjobb a babának
2013. dec. 9. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!