Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szükség van bébihordozóra és...

Szükség van bébihordozóra és mózeskosárra együtt?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt azt h mi nagyon sokat járunk autóval, de a mózeskkosarat nem lehet bekötni. Csak a hordozót lehet ilyen módon alkalmazni. Akkor meg minek vegyek mózeskosarat. Esetleg az a textil alju? Arról mi a véleményetek?

30hetes km

2009. jún. 26. 17:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Van olyan mózes amit be lehet kötni, de a hordozót tovább tudod használni. Szerintem egyáltalán nincs szükség mózesre.
2009. jún. 26. 17:32
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
Nekünk még az első használat előtt ellopták a mózest, de nem hiányzik.
2009. jún. 26. 17:36
 3/14 A kérdező kommentje:

Az a fajta mózeskosár amit be lehet kötni nagyon drága, és már érdeklődtem bababoltokban, h autóban hogy lehet bekötni. És még ők sem javasolták. Lehetséges, de egyártalán nem olyan pontokon rögzíti a babát, mint a hordozó. Egyártalán mire lehet használni a mózeskosarat???

(de amúgy köszi a választ....hisz én is úgy gondolom h semmi szükség rá...viszont abba egyenes háttal fexik.)

2009. jún. 26. 17:36
 4/14 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

A mózes igazából a téli babáknak jó! Mivel a hordozóban fázna, nem tudnád jól betakarni. Igazából a legjobb kocsik, azok, amik három részből állnak (mózes, hordozó, sportrész). A legjobban kihasználhatóak.

4 gyerekes anyuka

2009. jún. 26. 17:45
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
Nekem van mózesem. De szerintem kell. Akkor hogy viszed ki sétálni ha nincs mózesed? Hosszútávon nem jó a hordozó. Elég neki ha addig van benne amíg muszáj. Mi 4,5 hósak vagyunk és még mindig használjuk. Abban alszik legtöbbször nappal.
2009. jún. 26. 18:10
 6/14 anonim ***** válasza:
52%

Hogy viszem sétálni?

Például babakocsiban. Nem tudom ez neked hogy nem jutott eszedbe! Persze olyanban ami vízszintesig dönthető, de nem kell feltétlenül olyan mózes, amit babakocsi vázra lehet rakni. Ennél lényegesen olcsóbb a sima babakocsi. Ha autóval megyünk, akkor hordozó.

2009. jún. 26. 18:19
 7/14 A kérdező kommentje:

Van klassz babakocsink, és hozzá rászerelhető hordozó. Kocsival megyünk legtöbbet, de mivel nagy az autó, a babkocsi meg egy gombnyomással összecsukható, ezért gondoltam h elég a hordozó. Ha kocsi nélkül megyünk, pl csak sétálgatni, akkor meg itt a babakocsi.

Egyszerűen nem látom értelmét a mózesnek....

2009. jún. 26. 18:22
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is elég a hordozó és a babakocsi, nekünk sincs mózesünk és nem is hiányzott.
2009. jún. 26. 18:27
 9/14 A kérdező kommentje:

Jólvan lányok...köszi a válaszokat. Meggyőzött a többség. Nem veszek mózeskosarat. Tényleg nem látom értelmét.

És még valami! A tévedések elkerülése végett, én sohasem szoktam pontozni senkit. Se le, se föl.

Szerintem az illető akit valaki lepontozott nem akart semmi rosszat azzal h ajánlotta a mózest. Neki bevált. A gerince miatt én is jobbnak látnám ha nem kellene görnyednie a hordozóban. De kocsiba akkor se mernék hosszú útra úgy menni, h nem teljesen biztonságos a rögzítés.

A babakocsi csak elkerülte a figyelmét, vagy ő abba szokta tenni a mózeskosarat.(mármint a babakocsiba) Így pedig teljesen korrekt.

Úgyh én neki is köszönöm a válaszát.

Sziasztok!

K.

2009. jún. 26. 18:36
 10/14 anonim ***** válasza:
64%

Mi vettünk mózest- a babakocsihoz van hordozó,de én jobbnak láttam ha van egy mózes is.

Semmi extrát nem tud,annyi,h minden babakocsival kompatibilis,tehát bármelyik típusba be lehet rakni.

Ez egy sima textil mózes,annyi a lényeg,h az alja merev.Tehát ha a babakocsi nem dönthető vízszintesig,ezt a mózest belerakod és máris tolhatod babakocsiban úgy h vízszintesben fekszik a bébi.

Mindez 4500 ft-ba kerűlt,annyit megért nekünk.

Én egy kicsit tartok a hordozótól- az első 4-6 hétben bizti nem teszem bele,csak ha kocsival megyünk.Hiába mondják,h nem ártalmas a pici gerincének,engem nem tudtak meggyőzni:))

Minden jót neked!

2009. jún. 26. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!