Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szükség van bébihordozóra és...

Szükség van bébihordozóra és mózeskosárra együtt?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt azt h mi nagyon sokat járunk autóval, de a mózeskkosarat nem lehet bekötni. Csak a hordozót lehet ilyen módon alkalmazni. Akkor meg minek vegyek mózeskosarat. Esetleg az a textil alju? Arról mi a véleményetek?

30hetes km

2009. jún. 26. 17:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a válaszoló vagyok akit lepontozott valaki.:/

Nekem Peg Perego PlikoP3 babakocsim van. Van egy váz ami majd ha nagyobb lesz sportkocsinak használható és ráerősíthető a hordozó és a mózes is. Autóban a hordozó van, ha kiszállunk akkor áttesszük a mózesba és úgy rá a kerekekre.

Én nem is értem milyen az babakocsi amiről beszéltek. Csak egy sportrész meg egy hordozó ezek szerint?

2009. jún. 26. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Én mózespárti vagyok. Az én babám nagyon szerette és szerintem nem mindegy, hogy az első hónapokban mennyire terheled a gerincét.
2009. jún. 26. 21:15
 13/14 A kérdező kommentje:

Már van egy kislányom, nála nem volt mózesünk, de most látom h nagyon felkapott lett. Neki két funkciós babakocsija volt, ami ugye babakocsi és hordozó. Nos én most is így látom jónak.

A babakocsi nem csak sportkocsinak alakítható át, hanem újszülött picibabként is kényelmesen fekvő helyzetbe lehet hajtani. CAM márkájú, könnyű és hihetetlenül szerettem a kislányomnál. Egy gombnyomás és össze tudom csukni. Be az autóba és kész.

Szóval ez a mózeskosár dolog nekem még mindig kicsit fölösleges. Inkább csak akkor látnám hasznát, ha mondjuk olyan helyre mennénk, ahol nem lehetne használni a babakocsit, és mégis sokat kelle a picinek valamiben lennie. Mert a hordozót én sem tartom túl előnyösnek az első hetekben hónapokban. Összecsúszik a pici, és a gerince sincs normálisan tartva. Nem is értem miért nem lehet vízszintesbe állítani a hordozót....ugyanúgy mint a babakocsit. Így autóban is sokkal kényelmesebb lenne.

Na mindegy...majd pár év múlva , amikor már nekem nem lesz rá szükségem, biztosan kifejleszti valaki:)

Szép estét mindenkinek! És mégegyszer köszi!

2009. jún. 26. 23:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem van mózesem és hordozóm is. A hordozó beköthető, a mózes nem, de nem is ezért van. Az első hónapokban a mózesben szeretném altatni, bőven elfér majd abban is, és nem utolsó sorban mobil,így akárhol vagyok a lakásban vihetem magammal. Nekünk szerencsénk volt, mert mindkettőt kölcsön kaptuk, egyébként mózest én sem vettem volna.

Üdv! 39 hetes km

2009. jún. 27. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!