Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A tisztasági csomagba miért...

A tisztasági csomagba miért kell rakni egészségügyi betétet? Mire kell az?

Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 08:53
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
43%
A lànyoknak fontos bàrmikor megjöhet és a fiù is ha kell odatudjàk nekik adni
2014. jan. 24. 10:20
 22/27 anonim ***** válasza:
96%

Na ne már, hogy a fiú adjon betétet egy lánynak!!! Könyörgöm (kis)kamaszokról van szó.

Most őszintén, annak idején ti odamentetek volna egy fiú osztálytársatokhoz, hogy "Figyu, megjött... van nálad betét?"

Ezt most valaki tényleg komolyan gondolja???

2014. jan. 24. 13:37
 23/27 Huszárné Sánta Viktó válasza:
82%
Az oviba csak a szokásos dolgokat kérték nálunk:zsepi,Wc papír,fogkrém,fogkefe,folyékony szappan,szalvéta.A suliba is alsó tagozatban a fogkrém és fogkefe kivételével ugyan ezeket,de betétet soha sem kértek.Most ötödikes a lányom és már nem kell tisztasági nekik,de a tesi cuccában van neki minden ami csak kellhet és mivel 12 éves lesz még betétet is raktunk neki be,hogy ha netalántán kellene.Felénk azt mondanák némely szülők,hogy a óvónénik és a dadusok na meg a tanárnők is kell valami a csomagból azért kérik(hazaviszik).Ezt csak azért írtam mert a némelyik szülő még az alap dolgokba is bele kötnek,hogy minek kell nekik azt bevinni.Helló!Viki
2014. jan. 27. 11:43
 24/27 anonim ***** válasza:
70%
Jövőre már az óvodában is kötelező lesz a kicsiknek az óvszer a tisztasági csomagban. Fiúknak-lányoknak egyaránt, nehogy véletlenül késő legyen és még nem tudják használni... De gáz...
2014. jan. 30. 03:25
 25/27 anonim ***** válasza:
42%
Amúgy nincs értelme, amikor nekem megjött 11 évesen kértem vkitől.
2014. jan. 30. 22:49
 26/27 anonim ***** válasza:
81%
A mi iskolánkban kérnek egészségügyi betétet alsóban, s szerintem nem ciki, ha egy lánynak megjön és egy fiútól kér betétet. Amikor nekem megjött 12 évesen, akkor pl a tanítónéni adott egyet a sajátjából. Fiúknak sem ciki a használata. (21/L)
2014. febr. 1. 16:09
 27/27 anonim válasza:
13%
me huje lesze
2014. febr. 5. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!