Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A tisztasági csomagba miért...

A tisztasági csomagba miért kell rakni egészségügyi betétet? Mire kell az?

Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 08:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
Figyelj, nekünk 10-11 évesen jött meg elsők között az osztályban. Jobb felkészülni. A fiúknak nem tudom miért kellhet :D
2014. jan. 21. 10:51
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk volt olyan, akinek már harmadik osztályban megjött a menszesze, így jól jött volna szegénynek, ha van nála betét. Mondjuk megoldották, mert adott a tanító néni neki. De hogy a fiúknak miért kellhet?
2014. jan. 21. 11:16
 13/27 anonim válasza:
59%

Mivel nem vagyok nő, sem gyakorló apuka talán nem tudok érdemben nyilatkozni. De. Próbálok józan paraszt ésszel gondolkozni...

Abban egyet értek az előttem szólókkal, hogy a mai fiatal hölgyemények egyre hamarabban érik el a nemi érettséget biológiai értelemben. Erre az esetre számomra érthető az ilyen jellegű kellékek beszerzése. Viszont emellett fontosnak tartanám akár a pedagógus (lehet az óvodai vagy iskolai is), akár a szülő által a gyermeket felkészíteni a menzeszre és felvilágosítani a betét használatáról! Különben ez is csak úgy végzi, mint a kék-fehér pöttyös kocka általánosságban...

A fiúknak miért? Azt tudom csak elképzelni, hogy talán ők is tisztában legyenek a "dolog" mivoltáról. Persze ez nem ilyen egyszerű...

Az ötletet önmagában jónak tartom, de a kivitelezés még kiforratlan.

2014. jan. 22. 07:57
 14/27 anonim ***** válasza:
40%
Nem a pedagógus dolga felvilágosítani a gyereket.....
2014. jan. 22. 09:31
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
Én tanítónő vagyok, s nálunk kötelező bele tenni. Az előzőekben többen taglalták a korai menstruációt, erre nagyon jó, de a fiúk is könnyebben megtanulják a használatát, ha benne van. Nekik tisztasági betétet szoktak hozni a szülők.
2014. jan. 22. 11:39
 16/27 anonim ***** válasza:
86%
De mért kell,hogy fiú megtanulja a betét használatát?
2014. jan. 22. 11:56
 17/27 A kérdező kommentje:
Én csak akkor tudom elképzelni fiúnál, ha szeretnék hogy tiszta maradjon a fehérneműjük.
2014. jan. 22. 15:57
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Talán, h a fiúk egyáltalán tudják, h mi az a betét, miért van, mire kell.. és ne, mint valami sötét, női hókuszpókusz legyen a női menstruáció a tudatukban.Hiszen ez természets dolog.
2014. jan. 22. 22:13
 19/27 anonim ***** válasza:
49%

Na erre már én is kíváncsi vagyok, hogy a fiúknak minek kell. Hogy megtanulják, hogyan kell használni? - ahogy írta a tanítónő...

Ezt kicsit kifejtenéd bővebben? Én el sem tudom képzelni, jobban mondva nem szeretném, mert még egy felnőtt férfinak sem hiszem, hogy kellene erről tudnia. Intim betét a neve, nem véletlenül.

2014. jan. 23. 13:13
 20/27 anonim ***** válasza:
81%
A tanítónő szerintem arra gondolhatott, hogy fiúknál elcsöppenhet a pisi, és bele megy a fehérneműbe, ezért praktikusabb.
2014. jan. 23. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!