A tisztasági csomagba miért kell rakni egészségügyi betétet? Mire kell az?
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 08:53
1/27 anonim válasza:
Hány éves a gyerek?, mert csak oviba és bölcsibe volt tisztasági csomag:D
2/27 anonim válasza:
Hát ha fiú akkor érthető a kérdés, ha lány akkor gondolkozz el, vajon miért?
3/27 anonim válasza:
tavaly nekünk kellett, idén viszont már nem kérték
4/27 anonim válasza:
Nálunk sosem kértek, én sem értem, hiszen minden lány hord magával,főleg amíg be nem áll a ciklusa!
5/27 anonim válasza:
Szerintem fel akarják ragasztani az ablakokra....
Komoly a kérdésed.??? A mai gyereke nagyon gyorsan érnek, kivételes esetben akar mar egy hat eves is menstrualhat. Jobb felkeszulni ra.
6/27 A kérdező kommentje:
Kilenc éves, és alsóban kell a tisztasági.Én innét vettem: [link]
viszont ki kellet egészítenem kis törülközővel, papír zsebkendővel, szappannal és eddig ami nem volt: egészségügyi betéttel. De minek az? A napközis tanítónéni sem tudta, de lányoknak, fiúknak kell. Szerintem meg nagy butaság. Mire kellhet? Mert egy papír zsebkendőt megértem, vagy mi szülők látjuk el az egész iskolát wc-papírral, de hogy ez minek kell?
2014. jan. 21. 09:12
7/27 anonim válasza:
Fiúknál nem értem, hogy minek, lányoknál a várható menstruacio miatt. Legyen valami a gyereknel, ha váratlanul megjön neki. Teljesen érthető es nagyon jo gondolat.
8/27 anonim válasza:
Gondolom ha átázna valamelyik kislány, legyen kéznél betét! A fiúknak pedig azért,hogy legyen az hogy a lányos anyáknak több a kiadásuk! De továbbra sem érte,hiszen a lányok hordanak maguknál pont az ilyen esetek miatt!
9/27 anonim válasza:
Utolsó! Szerinted a kerdezo lánya hord magánál? Akkor fel sem merült volna a kerdes.....
10/27 anonim válasza:
Két éve amikor még ovis volt a fiam - akkor kellett neki betét - de most iskolába már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!