Ez soknak számít?
Eddig 58 hiányzásom van, de igazolt és valamiből csak 1 jegyem van, ebből lehet gond?
Sokat lógtam, elmentem órákról stb.
Függ attól, melyik tantárgy, mi szerepel az iskola Ped.programjában, melyik évfolyam, stb.
A legegyszerűbb: megkeresed a tanárt, és megbeszéled vele.
Elég sok, ne lógj...
Főleg ne doga miatt.
Nem tom hogy vagy vele, de én nyugodtan írok egy szar dogát, mert nem érdekel az a tárgy(pl.:az ének :D ). Van olyan, hogy úgy írok dogát/felelek, hogy csak szünetben olvastam át.Általában nem lesz olyan rossz a dogám ,4 -es, vagy 5-ös.
Nálunk is van egy gyerek, aki doga miatt mindig hiányzik, meg tolatja össze-vissza a dogákat, tavaly majdnem kellet nyáron is járnia, idén sem áll jobban.
Én eddig 1 órát "hiányoztam", mert a tesi tanár beírt hiányzónak(pedig ott voltam, rendes dolgoztam) az of meg lazán leigazolta orvosinak, mikor nem is adtam igazolást :D (azt az egy órát, nem az egész napot).
3 jegynek legalább kell lennie egy félévben. Kérd meg a tanárt, hogy felelhess, és még biztos írtok egy dogát,és akkor megvan.
Off.:tavaly évvégén a föcitanár 1 héten 2 dogát íratott ugyan abból az anyagrészből, mert kevés volt a jegyünk(fél évvel le is vagyunk maradva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!