Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ez soknak számít?

Ez soknak számít?

Figyelt kérdés

Eddig 58 hiányzásom van, de igazolt és valamiből csak 1 jegyem van, ebből lehet gond?

Sokat lógtam, elmentem órákról stb.

2013. nov. 14. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet.
2013. nov. 14. 13:57
 2/10 A kérdező kommentje:
de ha egy évben 250-et lehet akkor ez nem is sok
2013. nov. 14. 14:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem/nemcsak az számít, hogy összesen mennyi hiányzásod van. Ha bármelyik tantárgyból 20%-nál többet hiányoztál félévig, (év végéig 30%) nem köteles értékelni téged a tanár. Illetve lehet, hogy hiába értékelne, nem tud, mert nincs mire.
2013. nov. 14. 14:38
 4/10 A kérdező kommentje:
hány jegy kell ahhoz, hogy értékelni tudjon?
2013. nov. 14. 14:49
 5/10 A kérdező kommentje:
De ha már van 2 érdemjegy abból kijön egy átlag..
2013. nov. 14. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Annyi jegynek kell lennie, amennyi óra van egy adott tárgyból a héten plusz egy.
2013. nov. 14. 21:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Függ attól, melyik tantárgy, mi szerepel az iskola Ped.programjában, melyik évfolyam, stb.

A legegyszerűbb: megkeresed a tanárt, és megbeszéled vele.

2013. nov. 14. 22:37
 8/10 anonim válasza:
Ember,ez nagyon kemény! Mindenképpen kezdj el bejárni az órákra,mert nyáron pótvizsgát kell tenned,és hidd el,az nem jó. (tapasztlatból mondom)
2013. nov. 20. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:
2 hónap alatt? ha nem vagy zseni vagy élsportoló jobban teszed ha bejársz
2013. nov. 21. 12:11
 10/10 anonim válasza:

Elég sok, ne lógj...

Főleg ne doga miatt.

Nem tom hogy vagy vele, de én nyugodtan írok egy szar dogát, mert nem érdekel az a tárgy(pl.:az ének :D ). Van olyan, hogy úgy írok dogát/felelek, hogy csak szünetben olvastam át.Általában nem lesz olyan rossz a dogám ,4 -es, vagy 5-ös.

Nálunk is van egy gyerek, aki doga miatt mindig hiányzik, meg tolatja össze-vissza a dogákat, tavaly majdnem kellet nyáron is járnia, idén sem áll jobban.

Én eddig 1 órát "hiányoztam", mert a tesi tanár beírt hiányzónak(pedig ott voltam, rendes dolgoztam) az of meg lazán leigazolta orvosinak, mikor nem is adtam igazolást :D (azt az egy órát, nem az egész napot).

3 jegynek legalább kell lennie egy félévben. Kérd meg a tanárt, hogy felelhess, és még biztos írtok egy dogát,és akkor megvan.

Off.:tavaly évvégén a föcitanár 1 héten 2 dogát íratott ugyan abból az anyagrészből, mert kevés volt a jegyünk(fél évvel le is vagyunk maradva).

2013. nov. 26. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!