Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Általános iskolai ünnepségek,...

Általános iskolai ünnepségek, nálatok hogyan zajlanak, milyen időpontra teszik általában?

Figyelt kérdés
Most másodikos a gyerek, de egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy az összes ünnepséget, délutánra, estére teszi, mert szeretnék, ha részt venne a szülő is. Általában délután 5 órakor kezdődnek, de volt, ami péntek este 6-kor kezdődött, a gyerek részére a részvétel kötelező.
2013. okt. 22. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ötkor kezdődnek. Azert, mert akkorra van vege a napközinek, nem zavarják a tanítást a gyerekek es a szulo is többnyire részt tud venni rajta.

Az állami ünnepeket, pl március 15, október 23 napközben, tanítási időben tartják, a többit viszont ötkor kezdik.

2013. okt. 22. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nálunk reggel 1.órában vannak
2013. okt. 22. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Melyik ünnepségre gondolsz?

Nálunk a tanévnyitó du. 5-kor, a ballagás 9-10 óra körül délelőtt, a tanévzáró szintén du. 5-kor van. Egyéb rendezvények: Ki Mit Tud, Anyák napja, Farsang délután, de pl. a karácsonyi műsor délelőtt van.

Az állami ünnepek beépítve a délelőtti órák közé.

Nálatok hogy van?

2013. okt. 22. 11:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Nálunk az állami ünnepeket is ilyen későn, suli után kezdik. Pl. ma du. 5-től kb 6:30-ig...De az aradi vértanúkra este 6-kor kezdődött a megemlékezés...
2013. okt. 22. 11:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Az évnyitót, évzáró-ballagást abszolult megértem, de a többit...nem akarok elmenni, de a gyerek ahhoz még kicsi, hogy egyedül menjen...de van 3 kisebb tesója, és komoly szervezést igényel a részvétel, nem is túl rövidek min. 1,5 óra. A ballagás amin a részvétel elsősként is kötelező volt, több mint 3 óra...
2013. okt. 22. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még csak elsős a lányom, így nem sok ünnepről tudok nyilatkozni, de eddig nálunk így volt: tanévnyitó az első tanítási napon első órában, az október 23-i ünnep ma lesz a 6. órában. Gondolom (remélem :)), az anyák napi ünnep délután lesz, de a többihez nem szükséges szülő, így szerintem azokat lerendezik tanítási időben.
2013. okt. 22. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!