Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hol és hogy jobb, egyszerűbb...

Hol és hogy jobb, egyszerűbb élni?

Figyelt kérdés
2 kisgyerekkel(óvoda,iskola) természetesen a gyerekek érdekeit szem előtt tartva hol jobb élni? Budapest vonzáskörzetében egy kisvárosban kertes házban,de a Bp-i munka miatt ingázva és ezzel a gyereket is kitenni korán kelés,utazás stb, vagy visszaköltözni Budapestre egy kisebb lakásba kert nélkül?

2013. okt. 17. 13:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszene nekem is egy társas-kertes ház. Gondolom a kert közös használatú...nem szokott gond lenni a gyerek zsivajból,már ha van ilyen nálatok? Megnéztem térképen a II/A már kicsit kiesne a munkahely szempontjából. Nekem még a Gazdagréti rész is nagyon tetszik,ami a lakótelep mellett kezdődik. De,az is baromi drága lett mostanában :-(
2013. okt. 18. 12:39
 12/19 A kérdező kommentje:
Agglomerációból visszaköltözők saját tapasztalata is nagyon érdekelne.....
2013. okt. 21. 08:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nálunk szerencsére csak egy idióta lakik a házban, de ő sem a kert miatt szokott balhézni. Hallottam már olyat, hogy másoknál beszólnak a lakók (bár ott egy 6 gyerekes családról volt szó), de itt a környező házakban is sok gyerek van (a mi házunkban 5), így nyaranta elég nagy a zsivaly, de sosem volt ebből gond.

Egyébként ezekben a régi társasházakban vagy villákban vannak földszinti lakások, amelyek közvetlenül a kertre nyílnak, gyerekekkel az lehet a legtutibb, mert így már tényleg olyan, mintha saját kertetek lenne.

Bevallom, én pl. csak szökőévente jártam játszótérre a gyerekekkel, annyira jól elvoltak a kertben. Persze érdemes arra is figyelni, hogy milyen a kert, ha a lakók angol gyepet tartanak, lehet, hogy nem örülnek, ha a gyerekek szétfocizzák. Nálunk amolyan buja, kusza, tele van bokrokkal, amelyekbe bekuckóznak a srácok, szóval igazán idillinek mondható.

2013. okt. 21. 11:37
 14/19 A kérdező kommentje:
köszi,bocs a sok kérdésért,de tele vagyok most kétségekkel. Szívem szerint azonnal mennék vissza,de annyi mindent figyelembe kell vennem,hogy nem egyszerű. Gondoltam,hogy itt más olyan ötletet is ír,ami nekem eszembe sem jutott volna stb. Dolgoztam a 2. kerületben a Törökvész utcában,micsoda kilátás volt ott woooowww! De,ott biztos horror áron vannak az ingatlanok..
2013. okt. 21. 14:17
 15/19 anonim ***** válasza:

Nézd meg itt: [link] benyomod az „ingatlan” opciót, szerintem lehet találni normális lakást normális áron, persze idő kell hozzá. (Jó, tudom, hogy Pesten jóval olcsóbbak is vannak.)

Pl ez: [link]

2013. okt. 22. 08:27
 16/19 A kérdező kommentje:
Aztaaaa,na én pont ilyesmire gondoltam :-). Van kert,tök jól rendbe lehet hozni a belsőrészt,terasz is van,és még sem zsúfolt a ház,hihetetlen szép helyen,kedvenc környékem:istennő vagy!!!! :-) Szóval van remény,hogy olyan helyet találunk,ami megfizethető,tetszik és élhető hely! Ti is a környéken laktok?
2013. okt. 22. 12:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, én buzdítottalak eddig a II. kerületre. :) Nem vagyok tősgyökeres itt, de nagyon megszerettem a környéket, és gyerekkel meg aztán tényleg szuper. (Jó, valóban vannak bunkó újgazdagok, de mindenhol vannak „fura” emberek.)
2013. okt. 22. 15:36
 18/19 A kérdező kommentje:
felhívtam az irodát,lehet megnézzük a lakást.....
2013. okt. 24. 12:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Hajrá! :)

Persze azért nem biztos, hogy ennyire egyszerű lesz találnotok, de nem adjátok fel, vannak ismerőseim, akik kifogtak igazán jó vételeket!

2013. okt. 24. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!