Hol és hogy jobb, egyszerűbb élni?
Szia! Nálunk szerencsére csak egy idióta lakik a házban, de ő sem a kert miatt szokott balhézni. Hallottam már olyat, hogy másoknál beszólnak a lakók (bár ott egy 6 gyerekes családról volt szó), de itt a környező házakban is sok gyerek van (a mi házunkban 5), így nyaranta elég nagy a zsivaly, de sosem volt ebből gond.
Egyébként ezekben a régi társasházakban vagy villákban vannak földszinti lakások, amelyek közvetlenül a kertre nyílnak, gyerekekkel az lehet a legtutibb, mert így már tényleg olyan, mintha saját kertetek lenne.
Bevallom, én pl. csak szökőévente jártam játszótérre a gyerekekkel, annyira jól elvoltak a kertben. Persze érdemes arra is figyelni, hogy milyen a kert, ha a lakók angol gyepet tartanak, lehet, hogy nem örülnek, ha a gyerekek szétfocizzák. Nálunk amolyan buja, kusza, tele van bokrokkal, amelyekbe bekuckóznak a srácok, szóval igazán idillinek mondható.
Hajrá! :)
Persze azért nem biztos, hogy ennyire egyszerű lesz találnotok, de nem adjátok fel, vannak ismerőseim, akik kifogtak igazán jó vételeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!