Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Tapasztalatokat szeretnek...

Tapasztalatokat szeretnek kerni. Akinek elsos a gyereke de nem akarja napkoziben hagyni mit tehet?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy mostantol kotelezo es csak az igazgato kenye kedve szerint engedi el a gyereket....ezt hogy lehet megcsinalni?nekem meg nem sulis a gyerek csak tajekozodom.a munkam olyan hogy el tudom hozni ebed elott utan amikor az utso ora van
2013. szept. 2. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálunk alsóban eddig is kötelező volt a napközi...
2013. szept. 2. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha írsz egy kérelmet,akkor az igazgató elbírálja,hogy elengedi-e vagy nem.

Ha elengedi,akkor ha vége van az utolsó órának akkor te mész érte és hazaviszed.Ha délután van valamilyen foglalkozás akkor visszaviszed.Legalábbis mi így tudjuk.

2013. szept. 2. 15:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Az enyem nem fogja birni du 4-ig...de ez a sok kozott csak az egyik aggaszto dolog.tobb minden miatt is rossz.de ez az en velemenyem.remelem az ismeretseg majd segit az igazgatonak a ahrlyes dontesben
2013. szept. 2. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Alsóban nálunk mindenképp kötelező
2013. szept. 2. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

A mi iskolánkban úgy beszélték meg,hogy mindenkinek,akinek kérik annak engedni fogják:)

Szóval szerintem a te gyerekedet is elfogják elgedni

2013. szept. 2. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk csak a felsősök mehetnek haza, de azok közül is csak az akinek az átlaga 4,5 felett volt.
2013. szept. 2. 15:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nálunk most az első szülőin kiosztottak egy papírt, hogy aki szeretné, azt kitöltve kérheti, hogy ne kelljen a gyereknek maradnia. (Tudatában van, hogy így a gyerek nem részesül az iskola fenomenális napközik szolgáltatásaiból.)

Más iskolából is ezt hallottam.

Szóval meg lehet oldani a dolgot.

2013. szept. 3. 08:47
 8/9 klopusz ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk az igazgatónő mindenkinek engedi, hogy hazavigye a csemetéjét, ha ezt akarja.

Csak a felsősök dolgaiba szól bele, amennyiben a gyereknek csapnivaló a tanulmányi eredménye, akkor kötelezi a benntmaradásra.

2013. szept. 3. 12:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Ugy latom az engedik haza

vinni fele dol a merleg.ez azert biztato:-)

2013. szept. 3. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!