Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » 1-osztályos gyereketek egyedül...

1-osztályos gyereketek egyedül jár iskolába?

Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 12:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont tényleg kellene kíséret. Nálunk teljes közbiztonság van, pici falu, így egész más a helyzet.
2013. szept. 2. 12:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
nem
2013. szept. 2. 13:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Nincs még gyerekem,de "egyedül" iskolába 5.ben mentem,akkor is a bátyámmal.Nagyszülők,nagynéni,nagybácsi nincs?Esetleg apuka?
2013. szept. 2. 14:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Nincs semmi rokonom sajnos.
2013. szept. 2. 15:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Anyuka nincs.
2013. szept. 2. 15:21
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
Ohh,bocsi,azt hittem te vagy az anyuka..:D Utolsó voltam..:D
2013. szept. 2. 17:12
 17/18 anonim ***** válasza:
79%

Én annakidején (idestova 18 éve...) hazajártam egyedül elsős koromban. Úgy 2 km-re volt a suli otthonról. Pár napig kísérgettek utána kaptam kulcsot és irány haza egyedül. Budapesten.

2. osztálytól már trolizni és átszállni is kellett, időben is több volt hazaérni, de ment egyedül.

És önálló felnőtt lett belőlem...

2013. szept. 3. 19:54
 18/18 anonim ***** válasza:
ha tényleg nem vészes a táv és a gyerek beleegyezik akkor igen! és hidd el, ha nem érzi magát készen akkor meg fogja mondani kerek-perec hogy anyu nem merek/akarok egyedül menni! de a gyerekek általában ilyen idős korukban érzik hogy mire képesek egyedül és nem arra gondoltam, hogy be akarnak mászni a tigrisekhez az állatkertben stb. hanem normális döntés szülővel átbeszélve képesek meghozni. viszont minden alaposan beszéljetek előtte át!!!
2013. szept. 22. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!