hogy érted az egyedült? hogy senki nincs ott vagy csak nézed, ő mosakszik?
enyém lassan 3 éves, egyedül fürdik, mos hajat, de a fürdőből nem jövök ki még :)
2012. aug. 22. 21:58
4/8 A kérdező kommentje:
igen, úgy értettem, hogy bent vagyok vele!
Köszönöm utolsó!
2012. aug. 22. 22:04
5/8 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, de valahol olyan 20 hónapos kora körül. Megmosom, aztán ott hagyom játszani (nyilván, nem megyek messzire, hallótávolságon belül maradok), szól, ha akar valamit mutatni, vagy ki akar jönni. De újabban, ha a kiskádban fürdik, egyedül kiszáll és megtörölközik (27 hónapos). A nagy kádból nem szállhat ki, akkor szól, hogy vegyem ki.
2012. aug. 23. 07:38
6/8 anonim válasza:
Testvérem gyereke 2 éves, még ott vannak vele, fürdetik is. Én 2 évesen egyedül fürödtem, nem szerettem ha bent vannak a fürdőbe, csak a vizet engedték ki nekem.
2012. aug. 23. 08:50
7/8 anonim válasza:
18 hónapos korától.
Igazából akkor költözés miatt alakult így ki.Az előtt ahol laktunk a ott a fürdőszoba úgymond kieső részen a folyosóról nyílt.Nekem este van egy sorozatom, én este még kávézok, és így úgy alakult ki hogy a sorozat előtt gyorsan megfürdettem és még ő alvás előtt kicsit játszik én megnéztem a sorozatomat és közbe megittam a kávémat a nappaliban.
Aztán hogy költöztünk a fürdő a nappaliból nyílik, ahol viszont már nincs tv.Így úgy alakult hogy még ő a nyitott ajtónál fürdik, addig én megkávézom (így látom őt, ő is engem és 2 méterre vagyok tőle.) és még én sorozatozok, ő játszik és utána alvás.
2012. aug. 23. 11:02
8/8 anonim válasza:
Már nem emlékszem melyik mikor igényelte az egyedül fürdést, de mi mindég -kora szerint- önállóságra neveltük. Szerettek is pancsolni és mikor kinőtték a kis kádjukat zuhanyra álltunk rá, mert az az egészségesebb. Egy idő után már maguk állították be a víz keverő csapját is. Sosem volt ebből baleset. Négy gyerek....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!