Ti egyetértetek azzal, hogy szeptembertől a gyerekeknek délután négyig az iskolában kell maradnia?
Hidd el jobb az. Ha hazamennének, hogy otthon tanulnának tuti, hogy elterelné valami a figyelmüket. És tudom miben más elhiheted.
10-es
Miből gondolod, hogy én nem tanárgyerek vagyok?
'Főleg úgy, hogy mindennap 6-7 óránk lesz... ' EMiatt rohadtul nem sajnállak. Középsuliba nekünk nem volt napközi meg a társai. Nekem heti több alkalommal volt ott 9-10 órám is. És akkor sokszor 0-tól benn ültem, többször fél négy után végeztem. És ez nem napközivel meg a társai hanem CSAK óráimmal.
Tudom,hogy ez nem segít rajtatok,de én olyan suliba járok,hogy délután 1től bent vagyunk fél7ig, és délelőtt is vannak óráink.
És van időm leckét írni, ennem,tanulni stb
Középiskola
A fiam most lett 3.osztályos,nálunk így volt eddig is,sajnos.
4-ig bent volt a suliban,utána csináltuk még itthon a leckét,mert délelőtt az egyik délután a másik tanár volt velük.
Nem is értettem az egészet,mert nem hiszem,hogy a magyar tanár ne tudott volna segíteni megcsinálni a matek leckét délután,ahelyett,hogy kint lettek volna az udvaron a gyerekek.Volt olyan nap,hogy 3 órájuk volt,mégis csak 4-kor mehettem érte,és itthon írtunk leckét:(!Akkor tanultuk a verseket,plusz sportot emiatt nem is vállaltunk,7-kor a gyerek már állva aludt:(
Régi kérdés, de azért válaszolnék.
Nekem jövőre kezdi a lányom a sulit, de van pár kis barátja, akik már elkezdték. A 6-7 évesek igenis lefáradnak az iskolában, már ennyitől is. (de mondjuk én nem tehetem meg, hogy hazahozzam, mert fél 5-ig dolgozom) De azért ha egy 27 fős osztályból, mondjuk 10 megteheti, hogy hazamegy, és otthon anyuval-apuval tanul, akkor már könnyebb a maradék 17 gyereknek is, meg a tanárnak is. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!