Teljesen kötelező a gyerekeknek délután négy óráig az iskolában lenniük? Minden hogy könyörögnek csak hogy ne kelljen ott lenniük!
Figyelt kérdés
Nem lehetne megoldani hogy ne kelljen ott maradniuk négy óráig, hanem órák után hazajönnének? Egy 13, és 12 éves kislány? Már ahogy elmondtam nekik hogy mi az új törvény, sírtak, vitatkoztak, lenyomtak minden kifogást csak hogy ne kelljen ott maradniuk annyi ideig. Eddig órák végeztével mindig hazajöttek. Ami nekem is tökéletes időzítés volt a munkám miatt. Nem lehetne ebből kiiratkozni?2013. aug. 28. 10:57
11/14 anonim válasza:
Én az ELTE Radnótiba járok, tehát ránk nem vonatkozik ez a törvény, mert az egyetemhez tartozunk.
Nekem minden nap van külön órám és ez szerintem nektek is alapul szolgálhatna ahhoz, hogy legalább egy-két napról kérd a lányaidat.
Én járok külön angol illetve német órára, úszni, zongorázni és színjátszókörbe.
Ha van rá lehetőségetek nektek is ajánlom a nyelv tanulást mint különórát, mert ma már nem lehet úgy élni, hogy az ember ne tudna legalább angolul.
12/14 anonim válasza:
Oh, én a hét minden napjára kaptam felmentést, pedig az indok annyi, hogy otthon mindig van valaki rajtam kívül. (Sőt, egy gyereket kivéve nálunk az egész osztály felmentést kapott!)
13/14 anonim válasza:
Nálunk úgy volt hogy heti három napon van edzésem délután, de simán elhizzék hogy mindennap lovagolok, ha meg nem lett volna nekik elég, az edzőm simán adott volna róla igazolást. Amúgy meg a mi igazgatónk jó fej a 30 fős osztályból csak az maradt napközis aki akart. Ez egy akkora hülyeség a törvény részéről oké hogy jót akarnak de könyörgök nézzék meg a napköziseket mindenki bukásra áll, otthon sokkal hatékonyabb a tanulás egy normális gyereknek. megszokott környezet,csend,nyugalom ha elfáradt pihenhet, ehet ihat. napközibe általában olyanok járnak akikre sz*rnak a szülők és csak rontják ott a levegőt. szóval simán találjatok ki valamit, mit tudom én mindennap ezt és ezt csinálja a gyerek és simán megengedik.
14/14 anonim válasza:
A törvény alapján heti 5x kötelező. Aki sportol vagy zeneiskolába jár igazolassal kikérhető 2 alkalommal. A 3 minden gyermek számára kötelező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!