Tényleg kötelező délután négyig bentmaradni az iskolákban?
Biztos nem olyan rossz, biztos van értelme, de én nem látom. 13 éves vagyok, lány. Elmúlt tanévben iratkoztam át egy másik suliba. Tehát a hatodik osztályt már másik suliban kezdtem. Sokkal jobb az osztályközösség a tanárok vegyesek. Vannak nagyon jók, és nagyon rosszak is. Az osztályfőnökünk az utóbbiba tartozik. Most év végén 4db négyesem volt, a többi mind ötös. Emelett sokszor járok lovagolni, szeretek olvasni, van két kutyám, egy hörcsögöm és két akváriumom. Ezekkel szeretnék továbbra is foglalkozni. DE NEM LESZ IDŐM. Délután 4-5 körül már nem is jár nagyon busz ki a városból faluba. Oké hogy lehet felmentés vagy mit írni a szülőnek, de piszkálni fognak miatta a többiek. Ez egy új törvény, nyilván be kell tartani, de szerintem ez nincsen átgondolva. Mert akkor vezessék be úgy, hogy ettől a tanévtől kezdve minden elsősre, meg ötödikesre érvényes az a szabály. Tudom, hogy azért vezetik be, mert sok a mászkáló, piáló kis suhanc, de a városiak nem ilyenek. Sokkal de sokkal kevesebb az ilyen utolsó, alpári parasztgyerek.
Írtok erről véleményt? [link]
A városiak is lehetnek olyanok amit te írtál.
Egy leendő 9-es :D
Kedves kérdező inkább te vagy a paraszt, ha ilyennek nézed a falusiakat.
Egy falusi.
Bocsánat! Természetesen van kivétel minden alól, csak arra akartam utalni, hogy jobban jellemző.
De ettől függetlenül mit gondoltok róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!