Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Az egész napos iskolával...

Az egész napos iskolával kapcsolatban van kérdésem. Létezik, hogy az iskolában törvényt szegnek?

Figyelt kérdés

A fiam most megy elsőbe. Az iskolában adtak egy papírt, miszerint választhatok a lehetőségek közül. A szerint: egész nap iskola, szülő 16.00-kor megy a gyerekért. B szerint: a gyerek tanítási óra után hazamegy, megebédel, visszajön. C szerint: a gyerek tanítási óra után hazamegy.

Megpróbáltam beszélni az iskolával, de azt mondták, hogy lehetőség szerint a "C"-t válasszuk. Mondtam, hogy nem megoldható (férjem is dolgozik, egy elsős gyerek pedig kicsi ahhoz, hogy egyedül legyen), meg különben is, úgy tudtam, hogy a tanórák arányosan lesznek szétosztva (pl. 2 délelőtt 2 délután). Erre azt mondták, hogy okoskodjak máshol, majd rámcsapták a telefont.

Akkor most kérdem én: MIVAN?

2013. aug. 27. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:
2013. aug. 27. 21:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én megpróbálnám személyesen is, s ha ilyen lekezelően beszélnének velem, mennék az igazgatóhoz, panaszt tenni, hogy így nem beszélhetnek veled!

Másrészt, elgondolkodnék azon, biztos abba az iskolába járjon.

Üdv két gyermekes Anyuka

2013. aug. 28. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!