Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egész napos hányingerem van,...

Egész napos hányingerem van, és néha fáj a hasam, ez rosszat jelent, vagy ez normális? Van egy pozi tesztem.

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Normális a hasfájás. Olyan mindjárt megjön érzés lesz ilyenkor..A hányinger is ezzel jár sajnos.. Kitartás!! Jobbulást!!! Ja és gratula:-))
2013. júl. 15. 22:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm a választ :-D csak úgy izgulok, és aggódom, hogy minden rendben legyen, de akkor nem stresszelem magam fölöslegesen.
2013. júl. 15. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Normális. Ugyan ebben a cipőben járok a 3. babával :) Legalábbis remélem mert tegnap még nem látták az UH-n. 9 nap és kiderül minden. Szorítok neked.
2013. júl. 15. 22:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ :-D Én úgy, de úgy izgulok, első kisbabánk lesz, ha minden ok, holnap hívom a dokimat, és kérek időpontot, bár nem tudom, hogy mikor érdemes már menni. Mit ajánlasz? Én is drukkolok neked, de hogy hogy még nem látták? Korán mentél? Hányingerre valami jó tipp?
2013. júl. 15. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
A hányinger normális, a hasfájásról csak hallottam,magamon nem tapasztaltam,de szédülni iszonyatosan szédültem pl. A hányingerre nekem nagyon jó volt pár szem elropogtatott sós mogyoró,valaki a kekszre esküszik,én attól is majdnem behánytam,de a mogyoró bevált.Ne aggódj,csak pihenj,és élvezd a várandóságod minden pillanatát!! Gratulálok. :)
2013. júl. 16. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!Hányingerre ajánlanám a magne b6-ot,nekem bevált.Dokihoz sztem 2 hetes késésnél hamarabb nem nagyon érdemes menni,mert úgyse lát semmit,akkor meg csak izgulhatsz utána.
2013. júl. 16. 13:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Igazad van utolsó, én is úgy gondoltam, hogy majd csak valamikor jövő hét vége felé megyek, de igazából azt sem tudom pontosan, hogy mióta késik, mert júniusban 32 napra jött meg a vérzésem, májusban pedig 28 napra, úgyhogy nem tudom melyiket számoljam, mert ha 28-at, akkor már egy hete késik, 32-vel pedig 4 napja, úgyhogy tanácstalan vagyok.

Igen, akartam venni Magneb6-ot, de külföldön vagyunk párom pedig sajnos itt nem kapott, csak folsavat, de még ma megpróbál sima magnéziumot venni. remélem sikerrel jár. Köszi a válaszokat és a gratulációkat, mindenkinek ment a zöld kéz :-D

2013. júl. 16. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy hogy Te is szorítasz nekünk. Nem látta a doki mert valószínű csúszott a pé-m így csak 4 hetes lehetek. Papírforma szerint már 5 hetes. A lényeg, hogy 7. hét előtt nem érdemes mert addigra már lehet látni jobb esetben a petezsákot és a kis lüktetést is benne. Vigyél zsepit....életreszóló. Én eddig mindig könnyeztem mikor az Uh-n gyönyörködtem bennük.És azért sem érdemes korábban nem biztos, hogy időben volt a pé-d és akkor csak idegesebb leszel mint Én is. Nekem csak azért volt fontos mert barnázok és azt hittem baj van, de majd hamarosan kiderül. És a pozi tesztem is egy halvány de határozott kétcsíkos volt.
2013. júl. 16. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!