Ha a gyereked olyan sokoldalú és tehetséges h bárhová mehetne, hová iratnád? Mivel járna legjobban a jövőjét tekintve? /általános iskola
Zenetagozatos-van még nyelv,de sport nincs
Nyelvtagozatos-van hangszer,de nincs sport
Sporttagozatos-van nyelv,de nincs zene
ha a lányomról van szó, akkor zene+nyelv, mert ezekben örömét leli, míg a sportban kevésbé (hiába ügyes benne ha nem szereti csinálni)
Ha a fiamról van szó, a zene szóba sem jöhet, a sport meg nagyon is
4. vagyok
az egyik legfontosabbak kifelejtettem:
elsősorban tanítót választanék, és csak másodsorban iskolát... a pedagógus személye a legfontosabb szerintem
igazából a zene és az angol tagozat egy suli, ráadásul gimnázium is. a lányomat a zenetagozatra szeretném majd,mert ő igazi művészlélek, igy a 2 gyerek járhatna egy iskolába,ami logisztikailag mondjuk könnyebb lenne,lévén hogy van egy 3. gyermek is. gyalog kb 10 perc. a sportiskola az busszal-sétával 20 perc vagyis végülis az sincs annyira messze..
persze,megyünk majd nyilt napokra,csipegetőkre,szóval nem igy fogok dönteni,de fontos a már tapasztalt anyukák véleménye :)
egyébként már születése előtt ezt a bizonyos angol-ze sulit néztem ki,de mivel nagyon mozgékony és ügyes,ajánlották sokan a sportiskolát is
köszönöm az eddigieket és szivesen fogadok még véleményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!