Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha a gyereked olyan sokoldalú...

Ha a gyereked olyan sokoldalú és tehetséges h bárhová mehetne, hová iratnád? Mivel járna legjobban a jövőjét tekintve? /általános iskola

Figyelt kérdés

Zenetagozatos-van még nyelv,de sport nincs

Nyelvtagozatos-van hangszer,de nincs sport

Sporttagozatos-van nyelv,de nincs zene

2013. júl. 15. 13:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Nyelv és sport, hacsak nem ragaszkodik ő maga nagyon a zenéhez. Megbeszélném vele, meg azért ismered annyira, hogy tudd, mihez érez igazán kedvet :-)
2013. júl. 15. 13:23
 2/15 anonim ***** válasza:
mindegyik fontos, ha választani kellene egyet, amiről lemondanék, nem tudnék dönteni, bár talán a nyelvet hagynám harmadiknak, az csak akkor ér valamit, ha igazán jól csinálják. függ a gyerek érdeklődésétől, és attól, hogy szeretnéd-e a harmadikból különórára járatni.
2013. júl. 15. 13:27
 3/15 A kérdező kommentje:
mindenhez van kedve és tehetsége.. nagyon mozgékony és ügyes. gyorsan fut és jól focizik.e mellett szépen énekel és gitározik. nyelvérzéke is jó. a sportiskola várja,és a zeneiskola is. nyelvtagozatosba pedig beajánlották. most lesz nagycsoportos. mindhárom iskola jó nevű.
2013. júl. 15. 13:28
 4/15 anonim ***** válasza:

ha a lányomról van szó, akkor zene+nyelv, mert ezekben örömét leli, míg a sportban kevésbé (hiába ügyes benne ha nem szereti csinálni)

Ha a fiamról van szó, a zene szóba sem jöhet, a sport meg nagyon is

2013. júl. 15. 13:29
 5/15 anonim ***** válasza:
Akkor az alapján döntenék, hogy milyen iskolán kívüli lehetőségek vannak a környéken. Ha tud iskolán kívül is sportolni, akkor a suliban tanuljon nyelvet és zenélni. Heti 2 délutáni edzés nem fogja túlterhelni.
2013. júl. 15. 13:31
 6/15 anonim ***** válasza:

4. vagyok

az egyik legfontosabbak kifelejtettem:

elsősorban tanítót választanék, és csak másodsorban iskolát... a pedagógus személye a legfontosabb szerintem

2013. júl. 15. 13:31
 7/15 A kérdező kommentje:
igen,tudom h a pedagógus a legfontosabb,de ha teszem fel mindenhol szuperek ők is? szóval ezen felül mi a legjobb.. fiú egyébként. a lányom is kimagasló,de ő rajzban,mesében és énekben,ő nála egyszerűbb lesz kicsit majd..
2013. júl. 15. 13:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Ahol a legjobb a tanítónéni. Ezen kívül pedig nyelv és zene. Ha szeretne, akkor járatnám sportra külön.
2013. júl. 15. 15:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Én a nyelvet vagy a zenét választanám. Sportolni eltud menni külön, egyesületbe. Ezeken kivül azt választanám, ami közelebb van hozzánk.
2013. júl. 16. 18:19
 10/15 A kérdező kommentje:

igazából a zene és az angol tagozat egy suli, ráadásul gimnázium is. a lányomat a zenetagozatra szeretném majd,mert ő igazi művészlélek, igy a 2 gyerek járhatna egy iskolába,ami logisztikailag mondjuk könnyebb lenne,lévén hogy van egy 3. gyermek is. gyalog kb 10 perc. a sportiskola az busszal-sétával 20 perc vagyis végülis az sincs annyira messze..

persze,megyünk majd nyilt napokra,csipegetőkre,szóval nem igy fogok dönteni,de fontos a már tapasztalt anyukák véleménye :)

egyébként már születése előtt ezt a bizonyos angol-ze sulit néztem ki,de mivel nagyon mozgékony és ügyes,ajánlották sokan a sportiskolát is

köszönöm az eddigieket és szivesen fogadok még véleményeket

2013. júl. 17. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!