Lányom ősszel kezdi az 1. osztályt. Mennyibe kerül nagyjából egy olcsóbb iskolatáska? Ti milyet vettetek- már úgy értem a régi faja, fix hátút, vagy a divatosabbat? Hanyadik osztályig használta a gyermek? (többi lent)
Milyen tolltartót vettetek a gyermeknek,mennyibe került?
Két részletben szeretném megvenni ami a listán van,első körben a táskát,tolltartót,tornacipőt, augusztusban pedig a gyurmát-füzetet stb (van itthon vízfesték,ecset,tál,korong,számegyenes). Kb mennyibe fog kerülni az egyik csapat és mennyibe a többi?
Gyermekvédelmiben részesülünk. Azt tudom,hogy a tankönyv és az ebéd ingyenes,de a munkafüzettel mi a helyzet- gondolom van elsőben is munkafüzet (20 éve voltam első osztályos,nem emlékszem mik voltak és mik nem). Ha fizetni kell,akkor mennyire számoljak?
Mennyi darab könyvük lesz? (csak hogy tudjam mekkora polc kell)
Mekkora a vizestál? (oda van írva,hogy "nagyobb" - de az mekkora?) Van egy vizes "tálunk" itthon (vödör formájú,kaptuk még 2 éve)
Mekkora legyen az ecsettörlő ruha ami kell? - ezt hazahordta a gyermek,néha kimostátok,vagy kidobtátok egy idő után és másikat kapott? (szüleim nem adtak az ilyenre,év elejétől év végéig volt meg)
Ha nem járna a gyermekvédelmi,akkor felárat kellene fizetni az ebédért- az kb mennyi havonta?
Azt hiszem csak ennyi kérdésem lenne...
Nem én voltam beíratni a leányzót,így nem tudtam ezekre rákérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!