Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Kezd nagyon elegem lenni,...

Kezd nagyon elegem lenni, hasonló helyzetben mit tennétek?

Figyelt kérdés

Holnap 3 hónapja, hogy van barátom.. nagyon szeretjük egymást.. tökéletes minden.

De a barátnők.. eleinte örültek, hogy boldog vagyok meg minden.. ma meg már le se jönnek velem szünetre mert úgyis "hozzá" megyek.. meg állunk együtt odajön hozzánk a barátom (nem nyáladzunk, mert elég hamar szólnak a tanárok..meg nem suliba való..) ők meg elvonulnak.. megkérdezik mit csináltam hétvégén, válaszolom, hogy kint voltam "Vele" itt meg itt.. erre hogy én soha semmi másról nem beszélek meg stb.. Őszintén nagyon kezdett zavarni amire csak rátett egy lapáttal a mai (az alapvető piszkálásukon kívül) ma barátomnak 5 nekem 6 órám volt és lekísértem az ajtóhoz elköszönni.. mivel ilyenkor sietnie kell pár szót beszéltünk adott egy puszit és elment..felmegyek és azzal fogadnak, hogy "Mivan adtál neki puszikát?..mást úgyse tudtok.." és mikor megmondtam, hogy egy dolog hogy ti nem láttok semmit.. de nem úgy gondoljuk, hogy iskolában kéne stb.. Most tényleg én vagyok a bunkó paraszt vagy ők a gyökerek..?

2013. máj. 10. 21:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ma is én lettem a bunkó (stb) mert megmondtam hogy nem tetszik, hogy le b*zi, gyökerezik a pasimat.. -.-
2013. máj. 15. 21:49
 12/15 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem lehanyagolod őket! Nem kell mindig a barátodról beszélni. Néha néha a legjobb barátnődnek mesélj róla, de ne sokat. A barátság fontosabb, mint a szerelem! Mert a pasik egyszer elhagynak vagyis még ebben a korban, vagy te őket, de az igazi barátaid nem! Úgyhogy kicsit vegyél vissza, és többet kérdezz tőlük, lógj velük. Még nem voltam ilyen helyzetben, de volt egy osztálytársam, aki folyton a palijáról beszélt, meg vele lógott, és nem angyon bírtuk ezért. Persze mi 13 évesek vagyunk, de ne vidd túlzásba a palitémát.
2013. máj. 18. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:
10-es vagyok... Nyugi én is állandóan ezt hallgatom, minden ok nélkül. A barátom szeret vicceskedni másokkal, persze a jóízlés határán belül, de olyanokat szoktak rá mondani, hogy szemét f*sz meg stb... Az ilyeneket inkább hanyagolom.. te is tedd ezt.
2013. máj. 18. 20:49
 14/15 A kérdező kommentje:
12.: Mint már írtam, az ő társaságukban meg sem szólalok vele kapcsolatban. ;)
2013. máj. 19. 20:13
 15/15 anonim válasza:
50%

Velünk is így volt elelyinte.Nehéz lesz megoldani :/

Tölts több időt a barátnőiddel, ne említsd mikor velünk vagy.Ennyi.A fiúdnak is meg kell érteni, ha nem, nem neked való.

De semmiképp ne szakítsatok a piszkálás miatt !!!

2013. máj. 19. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!