Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Lányok! Ti suliba visztek...

Lányok! Ti suliba visztek magatokkal betétet/tampont?

Figyelt kérdés

Ha igen,mibe viszitek? És mennyit?

Nekem most jött meg és kíváncsi vagyok :).

Kort is írjatok légyszi!

2013. ápr. 9. 19:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Persze, örülnék ha nem kéne, de muszáj.

Én is betétet.

Én régi cipzáros telefontokban tarottam anno, most a táskám belső cipzáros zsebében, és amikor beérek a terembe, átteszem a zsebembe. Szerencsére nálunk a fiúk már megértek annyira ,hogy ha véletlenül az egyik észreveszi, nem szól semmit. De ha tehetem, táskával megyek vécére, ahogy megyünk át egyik teremből a másikba, nem kell annyit rohangálni, és nem feltűnő.

Az Alwayses rózsazín kis cucc az egy ilyen műanyag felnyitható, pont egy vagy két betét méretű dobozka, én is kipróbáltam ,de nekem nem vált be, nem lehet zsebre vágni, a kezemben pedig feltűnőbbnek éreztem, mint a szütyőt.

15/L

2013. ápr. 11. 15:46
 22/28 A kérdező kommentje:
értem :).
2013. ápr. 11. 18:36
 23/28 anonim válasza:
100%
Én a zsebeimbe tettem, hogy ne kelljen elővenni. Farmernek a hátsó zsebe például, nem tudom, mennyire volt feltűnő, vagy felsők zsebébe. Ha több kellett, akkor tartalék a táskában, jól elrejtve.
2013. ápr. 24. 16:26
 24/28 anonim válasza:
100%
Vannak boltok, ahol lehet ilyen kis fémdobozkát venni, kimondottan erre a célra :)
2013. máj. 1. 14:06
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg még jó ötlet lehet. Manapság vannak ilyen telefontokok amik cipzárosak az egyik rövid és a folytatólagos hosszú részen. Esetleg abban is lehet elrejteni. Vagy használod zsepitartónak is és betéttartónak is. Ha mindig azzal mész ki a wc papír hiányra hivatkozva akkor nem lesz feltűnő szerintem.

Valamint azokon a napokon menj olyan nadrágba, felsőben aminek van jó nagy zsebe amiből nem pottyan ki semmi. Rejts oda vagy kettő betétet. Arra azért ügyelj nap közben hogy nem kandikáljon ki. Mire meg hazamész úgy is elhasználod. Ezeken kívül pedig tarts a táskádban tartalékot. Ha mást nem mikor másik terembe mentek át elmész táskástól a wc-re így nem annyira feltűnő.

Akkor vannak ilyen nyakbaaszkaszhatós kis pénztárca szerű kis táskák, esetleg abba is lehet. A pólód alatt elrejtve elfér, de öltöztet is ha épp úgy van.

Remélem tudtam segíteni.

2013. máj. 22. 21:44
 26/28 anonim válasza:
100%

Van egy nagyon jó, kicsit hülyén hangzó tippem tamponosok számára!

A régi, elhasznált rúzsos, szőlőzsíros dobozt mossátok ki, és abba rakjátok a tampont. Nekem bejött! :-)

2013. máj. 22. 23:32
 27/28 anonim válasza:
Igaz, kicsit régi a kérdés, de azért...:"D Nálam ha megvan, akkor egy darab betét van a táskám mélyén, és csak akkor cserélem ha sokáig vagyok suliban, mert szerencsére nem olyan durva hogy sokszor kelljen cserélnem. Az alap hat, vagy hét órát kibírom, aztán ugye szakköröm van, vagy megyek haza. Az első esetben van előtte egy kis szünet, szóval akkor szoktam cserélni. Kihalászom a táskám mélyéről, összehajtom egy kis négyzetté még a táskámban (ugye ez egy kicsit zörög, de nem feltűnő, hiszen lehetne az az uzsonnás zacskóm is.), majd gyorsan belerakom a zsebembe, és kimegyek wc-re. Ha elhasználom ezt az egyet, akkor rakok másnapra újabbat, de feleslegesnek tartom, hogy ott legyen egy csomó. Sőt, volt már olyan, hogy arra az egyre sem volt szükségem. 13 éves vagyok. :)
2016. márc. 15. 08:11
 28/28 anonim ***** válasza:

Inkább az itt a kérdés, hogy ki az, aki nem visz.

4-5 éjszakai betétet és 1 tampont hordok magamnál. Egyszerűen csak bemegyek a mosdóba és a WC fülkében kiveszem a táskámból a szükséges dolgot.

Plusz tipp, csajok: otthon vágjátok le a betét oldalán lévő részt, ez az, ami miatt olyan fura hangja lesz a betétnek, mikor kinyitjátok.

2020. aug. 31. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!