Lányok! Ti suliba visztek magatokkal betétet/tampont?
Ha igen,mibe viszitek? És mennyit?
Nekem most jött meg és kíváncsi vagyok :).
Kort is írjatok légyszi!
mindig van nálam betét, fél csomag kb :) és táskával megyek wc-re :)
16/L
Simán kiveszem és ennyi. Miért lenne gáz, ha meglátná valaki? Tök természetes dolog, cserélni meg kell.
Amúgy nekem a táskám egy kis cipzáros részében van, kb 3 maréknyi tampon (super, normál, mini).
És akkor meg mi van?
Sz@rd le magasról, hagy röhögjenek. Ha tudnák milyen, nem röhögnének..
Igen, a táskámban 1-2 van (folyamatosan).. ha megvan akkor 1-2 van a zsebemben.. de általában nem kel cserélnem mert nem erős.. a wc-k meg valami gusztustalanok.. :S
14/l
Persze, betétet szoktam, tampont csak úszáshoz, sporthoz használok. De muszáj vinned a suliba, hiszen átázol és meg is betegedhetsz. Nálam van egy kicsi retikül, abban vannak a betétek, a teremben a markomba fogom, belecsúsztatom a zsebembe, majd kimegyek. Ha táskával menetelsz, biztos mindenkinek szemet szúr majd. Egyébként nem kell ezt szégyelni, lány vagy, a menstruáció természtes dolog, erre előbb vagy utóbb az osztálytársaid is rájönnek.
16l
Szia!
Régen az alwayshoz volt ilyen kis rózsaszín cucc, na nekem abban van. Általában maximum 2 betétet viszek, de csak 1x cserélek, az óráim felénél, mert nem szoktam annyira vérezni. Ezért tampont nem is használok :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!