Ha igazolatlanom van, az milyen következménnyel jár? Most nagyon "becsináltam" :S
Szóval, most kerültem fel kilencedikbe és ugye megemelték a tesi órák számát. Tömegsport jelleggel van szerdán kettő tesim, 8-9. órában és kb.3 hónapja nem járok be.
Este ötre érnék haza, és nemvolt erőm tanulni. De megbántam....félek hogy elveszik a családi pótlékot, ami nem jönne jól mert anya egyedül nevel. Majdnem ötös tanuló vagyok...és nem akarom hogy ez elrontson mindent... félek hogy anyán csattan az egész..
Ezen a múltkor gondolkoztam el :/ Szülői. igazolásom már nincsen...
Mit lehet csinálni? Vagy mi lehet ebből?..
ui.:tuti be fogok járni mostmár....
Mennyi hiányzásod van összesen, azt kellene tudni
Ha elérted a határt akkor igen megszüntetik a családit és senkit nem érdekel, hogy ezután bejársz automatikásan történik.
Szóval azt deríts ki mennyi hiányzásod van.
50igazolatlan? huhh azt hittem 10...
remélem azon belül vagyok.
Megvonják a családi pótlékot, és osztályzó vizsgát kell tenned év végén tesiből, és ha azon nem mész át, évet kell ismételned!!!
Jártam ebben a cipőben, csak más tantárgyból...
Hogy lehetett ennyi eszed??!!Miért vagy ilyen buta,és felelőtlen??Szegény édesanyád,így is egyedül kinlódik veled,te meg ezt teszed!
Miért vagytok ti tinik ennyire buták????????????
Ugy gondoltad,hogy nem lesz gond belőle,ha 3 hónapig
nem jársz be??Nekünk is csak lapra vezette a tanár,amit az ofőnek adott oda,az pedig szépen rávezette a naplóba.
Imádkozz,hogy ne vegyék el a családit!!!
Azt teszem.. de azért mások is átérezhetnék, hogy milyen jó holtfáradtan hazaérni suliból 5-re és azután tanulni...
Ráadásul a tanárnak többször lett szólva hogy időben engedjen el, erre mindig direkt azt csinálta, hogy a busz indulása előtt 5perccel engedett el és nem értem el a buszt. Nekem meg utána másfél órával később megy haza buszom, a suliba meg nem lehet bentmaradni. Télen legkevésbé sem volt kedvem szétfagyni, mert aza rohad*t tanár nem engedett el időbe!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!