Butaságot csináltam milyen következménnyel számolhatok?
hát nem mondom hogy ügyes voltál...
gondolom meleg vízbe mentél be..
remélem nem okozott gondot, egyébként sok kismama megy vízbe annak ellenére hogy nem kéne a fertőzésveszély miatt,attól hogy zárva van a méhszáj átjuthat kórokozó
reménykedjünk hogy semmi bajod, még az elején vagy vigyázz magadra !
szia
Igazából a meleg vízbe nagy a fertőzés veszély,sok mindent el lehet kapni.Ezen kívül alhasi vérbőséget okoz,ezzel pedig vetélést.
Reméljük nem lesz semmi baj!
Amennyire én tudom, azért nem ajánlják a gyógyfürdőket, mert melegvizesek, az pedig alhasi vérbőséget okoz, vetéléshez vezethet.
Szerintem nem lesz semmi baj, ha eddig nem történt semmi.
Más káros hatás szerintem ennyitől nem lehet.
valóban butaság volt, de bízzunk benne h nem lesz semmi baj, legközelebb majd nem csinálsz ilyet, nem tarthat mindenki minden szabályt a fejében, ne ostorozd magad!
egyébként barátnőm terhesen bikram jógázott a 6.hónapban is, még, makkegészséges gyerkőce született. Szóval a vérbőség mellékhatása szerintem jelentkezett volna már, ha meg fertőzést szedtél össze, remélhetőleg doki kikúrálja. Nem lesz semmi baj!
nem tudom nekem értékeltétek kevésbé hasznosnak a válaszomat mint a többiekét mikor ugyanazt írtam
imádom ezt a lepontozást.
első voltam.
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!