Hogyan tegyem magam túl rajta? :s
Figyelt kérdés
Történt velem még fél éve kb. egy nagyon nagyon ciki dolog..és az osztálytársaim még mindig emlékeznek rá..És annyira ciki..hogyan lépjek túl rajta? Még mindig azzal cikiznek..Ti hogyan szoktatok ezen túllépni?2013. febr. 26. 15:53
11/12 bogcsika22 válasza:
engem 4 evig cikiztek valamivel de mostanaban mar ha felhozzak a temat akkor en is csak rohogok veluk szerintem hagyd figyelmen kivul majd egy ido utan szerintem nem fogjak felhozni a temat.egy ido utan mar neked sem lesz ciki (en az elejen alig tudtam aludni miatta).
12/12 anonim válasza:
szerintem nem foglalkozz velük annál jobban bántja majd őket és abba hagyják.amúgy én is viccesre fognám és azt mondanám hogy fogadtál valakivel hogy bemész így a suliba akkor nyersz pl:5000ft a fiatalok körében ez elég jó dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!