Lányok -> ti hogy viselitek a menzeszt?
Én 20 vagyok. De mindig is fájt a hasam, és derekam, mostanában a lábam is szokott fájni. Van amikor a fejem fájdul meg. de ez ritkább.
Eleinte én is ódzkodtam attól, hogy így tesizni , meg suliban lenni... De végül megszoktam. Úgy értem ne rettegj miatta, tegyél be magadnak betétet a táskádba. Elmúlik az akkor is, ha máshol vagy, és nem otthon. Próbálj meg lazábban viselkedni suliban ha meg van.:) Úgy is csak te tudod, más úgy sem látja. Hordj hosszított pulcsikat, pólókat. Én úgy jobban éreztem magam. Mert akkor nem látták a fenekem(én betétet használok). És így nem éreztem úgy, ha a fenekemre néznek,hogy esetleg észreveszik vagy látják,hogy épp menzeszelek.:S Meg persze sötétebb nadrágokat vegyél fel de szerintem ezeket te is tudod.
A lényeg,hogy át kell valahogy vészelni. Gondolj arra, hogy még nagyon hosszú évekig így lesz, természetes.
Én attól tartottam, hogy észreveszik, hogy menstruálok.
Rohadtul utáltam,hogyha suli volt, mikor megjött, mert nekem nagyon nagyon erős vérzésem szokott lenni.Az volt a legjobb, mikor egynapos tanulmányútra mentünk, sehol egy normális budi.fúúú de utálat időszak volt.
Aztán, mikor áttértem a tamponra a betéttől -amit szűz lányoknak nem szoktak javasolni,de a betétet nagyon nem szerettem-, sokkal jobb lett, már kevésbé éreztem észrevehetőnek a dolgot.
A hasmenés teljesen normális az a gorcsöktől van, sok nőnek van hasmenése, mikor menstruál, ez nem vírus miatt van.
Már 24 éves vagyok, teljesen megszoktam, a görcsök még mindig borzasztóak, de nincs suli,10 perces szünet, ahol sietni kell a betétcserével, sokkal jobb már:)
a ruti meg az évek,sokat számít!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!