Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Az osztálytársaim sosem...

Az osztálytársaim sosem hagynak békén, állandóan piszkálnak. Mit tehetnék, hogy ez ne így legyen? Van még valaki rajtam, kívül akinek, hasonló problémája van?

Figyelt kérdés

Röviden annyi,hogy az osztálytársaim,mindig minden egyes nap az iskolában piszkálnak,bár sokszor úgy szólogatnak,hogy engem idegesítenek vele,de a jó az,hogy magukat járatják le,nem engem!

Nos amikor kötekednek velem,beszólnak...stb..akkor általában nem foglalkozok velük,de amikor már alapból pocsék a hangulatom akkor nagyon rosszul esik,ha még egy-két lapáttal is rátesznek,illetve azt utálom, a legjobban amikor órákon piszkálnak,mivel,hogy én olyankor nem tudok maximálisan az órára koncentrálni(olyankor már nagyon tele van a hócipőm).

Sok ismerősöm,anyáék is kérdezik,hogy miért piszkálnak engem,FOGALMAM SINCS.Ronda nem vagyok,mert az alakom jó,sok fiúnak tetszek..szóval ezzel nincs probléma,sokan főleg felnőttek értelmesnek találnak,és jó akaratúnak,szorgalmasnak.

Még annyit megjegyeznék,hogy egy picit visszahúzódó vagyok,és talán "törékeny",sebezhető is.Mondták,hogy talán ez lehet az ok.

De egy szót nem szoktam az osztálytársaimhoz ezért nem értem miért bántanak,kezd már az agyamra menni.

Ja és még annyit,hogy általánosban is piszkáltak...sajnos..

Most szerintem azért csinálják,mert (nem normálisak,hülyék,"pszichések") talán így érzik magukat keménynek,hogy a másikat bántják,jót mulatnak az iskolában,a-helyett hogy tanulnának az érettségire inkább piszkálnak engem.

Ti mit tennétek a helyemben?

16/L

2012. szept. 12. 16:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igen? Aki nem mer eléjük állni mi az ha nem gyáva? (Célzok a porta előtt várós esetedre.) Nekik úgyis csak a szájuk nagy..
2012. szept. 16. 13:02
 12/24 Julcs.Julcs.aaajucsi ***** válasza:
engem is piszkáltak de mivel én nem hagyom magam visszaszóltam és ők is egyre többször míg összeverekedtünk ..kb minden nap a verekedés ment ..de ezt még akkor se csináld meg ha erős vagy mert baj lehet a vége (én szerencsére ilyen kedvenc féle vagyok + lány ezért a fiú kapott csak osztályfőnökit én semmit ) ..amúgy ne foglalkozz velük még akkor se ha rossz napod van egy idő után leállnak .. 16/L
2012. szept. 16. 17:05
 13/24 Julcs.Julcs.aaajucsi ***** válasza:
ja és ez tavalyi tanévbe volt azóta már alig szólnak be valamit .
2012. szept. 16. 17:05
 14/24 A kérdező kommentje:

Én csak azt akartam,hogy lekopjon sólam,nem akartam,hogy utánam jöjjön,és tudom azt,hogy neki csak a szája nagy.De most kérlek ne másszunk ebbe bele,ha mondod akkor legyen,gyáva vagyok és akkor meg mivan!?

Akik piszkáknak engem azok talán még gyávábbaj mint én,mert nem mernek engem megverni,mondani könnyű,cselekedni már kevésbé könnyű.

Általában ha beszólogatnak vagy valami,akkor én csak hagyom őket,csinálják csak,mert ha visszaszólok nekik nem érek el azzal semmit.

2012. szept. 16. 21:03
 15/24 anonim válasza:
57%
szia velem is kb ugyanez a helyzet, csak engem a lányok piszkálnak, pedig nem vagyok csúnya, se kövér se semmi szemüveg semmi ami okot adhatna nekik, tök átlagos vagyok, mégsem hagynak békén. azért, mert azt hiszik, hogy csendes meg visszahúzódó vagyok.. de ha tudnák, hogy mennyire nem... :D csak ugye őket nem ismertem, így nem is nagyon beszélgettem velük, mert ők így bandában voltak elsőtől kezdve, és idegenekhez nem megyek oda hülyülni... így ők nem ismernek, viszont ők mindig teszik az agyukat, beszólogatnak. de csak így célozgatásokkal... sőt még álnevet is kaptam amin emlegetnek ha ott vagyok :D szerintem nagyon gyerekes dolog, főleg 15-16 éveseknél. komolyan, szerintem lehetnének érettebbek :D. én szimplán csak lesz.arom őket, levegőnek nézem őket. ez meg idegesíti őket.. ritkán látni ilyen gyerekes embereket, mint a csoporttársaim. eszméletlen vicces a viselkedésük, szerintem elmegyógyintézetbe fogják magukat juttatni, ha így folytatják. általánosban is ugyanez volt kb. a helyzet, csak ők a végére megszerettek. de én nembánom ha nem fognak kedvelni. sőt, szerintem örülni fogok, hogy nem ilyen értelmi szintű barátaim vannak. ha akarsz beszélgetni írj privit. :) 16/l
2012. szept. 30. 15:26
 16/24 anonim válasza:
ja és bocsi a szóismétlésekért és az esetleges helyesírási hibákért. :)
2012. szept. 30. 15:27
 17/24 anonim válasza:
és javítok: "így ők nem ismernek, viszont ők mindig teszik az agyukat, beszólogatnak." ebből azt akartam kihozni, hogy én viszont már kb. kiismertem őket. mert 1 év és egy kicsi alatt végig hallgattam az értelmes és tartalmas beszélgetéseiket, és az ilyen kis dolgaikat.
2012. szept. 30. 15:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Le kell b*szni egy nagyot neki, utána máshogy fognak viselkedni, ez jól is elsülhet pl nekem is voltak hasonló gondjaim de még aznap suli után jól állcsúcson vágtam a gyereket aki megnyugodott.... azóta haverok vagyunk :D
2013. aug. 27. 02:08
 19/24 anonim válasza:
Engem is állandóan piszkálnak. De todod mit? Nem érdekel, mondjanak amit akarnak. Szerintem ne szólj visza nekik mert ha látják, hogy idegesít akkor annál jobban csinálják. De az, hogy nem szólsz vissza nekik az nem azt jelenti, hogy fordulj magadba. Merj a szemükbe nézni, nevetni, felszegett fejjel közlekedj és érezd jól magad, ne is törődj velük. Ha azonban valamit kérdeznék tőled vagy kölcsön kérnek tőled valamit akkor kedvesen válaszolj add oda.Én voltam már kiközösítve de kedves voltam azokhoz akik bántottak és egy idő után megbékéltek. Ha veréssel fenyegetnek mindenképp szólj valakinek akiben megbízol és figyel rád. szerintem jól tetted, hogy megvártad amíg elmennek. Esetleg csinálhattad volna, hogy telefonálsz és megemlíted, hogy hol vagy mit csinálsz és ha követnek addig immitálod a beszélgetést amíg hazaérsz. Ha vannak barátaid beszélj velük, meséld el nekik mi történik. Megkönnyebbülsz majd mert a barátaid megértenek és átérzik a helyzetedet sokkal jobban fogod magad érezni. Kiadod magadból a feszültséget. Ha nincsenek barátaid akkor keress, vagy akár írj naplót, habár az nem tud válaszolni.A lényeg hogy legyen kivel megbeszélned a dolgokat és kiönteni a lelkedet ahogy írták már mások is előttem. Sok szerencsét!
2014. szept. 15. 17:13
 20/24 anonim válasza:

Azt mondtad hogy visszahúzódó és törékeny vagy.

Szerintem azért piszkálnak téged, mert ők tudják hogy téged könnyebben megtudnak bántani. Számukra ez ,,öröm"

Engedd el a füled mellett(jó ,nyilván nem könnyű, de próbáld meg)

2014. dec. 25. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!