Ezt idén vettem, szerintem szép. Csak az a baj vele, hogy 5x ennyi könyvünk lesz, így ezt csak ligh-osabb napokon tudom vinni. Egyébként azt nem értem, hogyha bennt hagyják sokan a könyvet suliban, csak füzetből mindent megtanulnak?! Nekem az sajnos nem menne..
Ehhez hasonló, csak nekem kék/szürke kockás. Sajna nem találtam róla képet. :D
Én ezt a kettőt fogom suliba vinni, de még van 3-4 amit tudok hordani. 2 kék oldaltáska/fekete válltáska/kék Nike hátizsák.
15/L
Fekete DC* táska, jól lehet férni benne
Ilyen, az első zsebe teljesen kirakva kis fém csillagokkal, az amerikai zászló mintája szerint. Sajátkezüleg csináltam :)
16/l
Nyáron kaptam egy budmil hátizsákot direkt sulira,ami ciklámenes-pirosas szìnű,a tetején van kb 3 szolid hìmzett viràg,a teteje csatos,alatta zipzáros,na azt.
Könnyebb napokon meg a ròzsaszín féloldalas conversemet.<3
Illetve,ha nagyon nőiesen öltözöm,és olyan kedvem van,akkor szürke vagy barna nagy kézitáskát viszek,de ezeket szigorùan csak lightosabb napokra.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!