"Csajos" Csajok! Nektek milyen iskolatáskátok van?
Nekem <3- ves táska, hátitáska, a rózsaszínnek élénkebb, világosabb, ill. "pasztelebb", sötétebb árnyalatainak...
13\L
Piros adidas hátizsák. De iskolakezdésre venni szeretnék egy másik adidas táskát, valami tarkát.
15L
Hát én még személy szerint nem láttam olyan "csajos" csajt aki hátitáskát hordott volna iskolába.Az hogy nézne ki magassarkuval már nem azért?:O Ahoz csak a válltáska megy ugyh válltáska:)
18/L
Magassarkú esetleg oldaltáskával? (avagy hogyan tegyük tönkre a gerincünket)
De hát azért válltáskába egy kemény gimis napon nehéz az élet, azon kívül, hogy egy jó táskát tönkre tehetünk. (nekem így szakadt el az egyik füle :()
Szerintem nem olyan vad magassarkú csizmával jó van az, úgyis csak odafelé meg hazafelé látják, utána már se délután, se ott iskolába nem nézi senki, hogy nem passzol a táska a cipővel.
De végül is igazad van, tényleg nem a legjobb együtt.
Converse Bowler-em van. Tudom, hogy tucat meg minden, de szerintem sok hely van benne, szinte minden cuccom belefér, szóval én erre szavazok.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!